کالیبراسیون دستگاه جوجه کشی چیست ؟ ( فصل دوم – بخش سوم )

کالیبراسیون در جوجه کشی به فرایندی گفته میشود که طی آن با استفاده از دماسنج های مخصوص و دقیق، اقدام به رفع خطا و اصطلاح مقادیر نمایش داده شده توسط سنسور دما و رطوبت میشود.

در این ویدیو توضیحات کاملی در مورد چگونگی کالیبراسیون صحیح و همینطور نکات مهم در فرایند کالیبره سنسورهای جوجه کشی بیان کرده ایم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا