فصل چهارم ویدیو های آموزشی | شرایط و ویژگی های اتاق جوجه کشی
در این فصل از مجموعه ویدیوهای آموزشی گروه صنعتی اسکندری، به بررسی شرایط و ویژگی های محل جوجه کشی پرداخته شده است، اتاقی که دستگاه جوجه کشی در آن قرار می گیرد باید دما و رطوبت ثابتی داشته باشد و از بهداشت مناسبی نیز برخوردار باشد، تمامی این موارد در فیلم های آموزشی زیر توضیح داده شده اند.
تمامی فعالان صنعت جوجه کشی از طیور می توانند از این ویدیوهای آموزشی بهره مند شوند و مختص به مشتریان مجموعه اسکندری نیست، مواردی همچون شرایط دما و رطوبتی اتاق جوجه کشی، دستورالعمل های ورود افراد به اتاق و تجهیزات لازم برای این محل آموزش داده شده اند.