فصل چهارم ویدیو های آموزشی | شرایط و ویژگی های اتاق جوجه کشی

در این فصل از مجموعه ویدیوهای آموزشی گروه صنعتی اسکندری، به بررسی شرایط و ویژگی های محل جوجه کشی پرداخته شده است، اتاقی که دستگاه جوجه کشی در آن قرار می گیرد باید دما و رطوبت ثابتی داشته باشد و از بهداشت مناسبی نیز برخوردار باشد، تمامی این موارد در فیلم های آموزشی زیر توضیح داده شده اند.

تمامی فعالان صنعت جوجه کشی از طیور می توانند از این ویدیوهای آموزشی بهره مند شوند و مختص به مشتریان مجموعه اسکندری نیست، مواردی همچون شرایط دما و رطوبتی اتاق جوجه کشی، دستورالعمل های ورود افراد به اتاق و تجهیزات لازم برای این محل آموزش داده شده اند.


چرا باید به محیط جوجه کشی اهمیت داد؟

یکی از عوامل تاثیرگذار در موفقیت یا عدم موفقیت جوجه کشی، محل قرارگیری دستگاه است. در صورتی که جوجه کشی را در محیط باز و با دما و رطوبت نامناسب و متغیر انجام دهید، قطعا کارکرد دستگاه با مشکل مواجه شده و با افزایش مصرف برق و به هم ریختن تعادل جوجه کشی رو به رو خواهد شد.

اما اگر جوجه کشی را در محیطی بسته با دما و رطوبت ثابت و استاندارد انجام دهید، ضمن اینکه دستگاه جوجه کشی به صورت یکنواخت و بدون وارد آوردن شوک دمایی به جوجه کشی ادامه خواهد داد، مصرف برق آن نیز به شکل قابل توجهی کاهش یافته ، استهلاک آن پایین می آید و در نتیجه جوجه کشی با راندمان بالاتری همراه خواهد بود.

چگونه می توان محل مورد نظر را برای جوجه کشی مناسب نمود؟

لازمه مناسب کردن محیط، کنترل دما و رطوبت ، رعایت بهداشت و تهویه مناسب آن است. جهت کنترل دما به اقتضای فصل می توانید از تجهیزات گرمایشی یا سرمایشی استفاده کنید و جهت کنترل رطوبت می توانید از فن تهویه و یا رطوبت ساز استفاده نمایید.

نظافت سقف، دیوارها و کف محیط قبل از شروع جوجه کشی، ممانعت از ورود افراد متفرقه و سایر حیوانات و پرنده ها، تمیز کردن مداوم محیط و … از دستورالعمل های رعایت بهداشت محیطی است که در این مجموعه ویدیوهای آموزشی به صورت کامل توضیح داده شده است.

چه مکان هایی برای جوجه کشی نامناسب هستند ؟

مکان های باز و بدون کنترل مانند بالکن، حیاط، پشت بام و هر مکان دیگری ، برای جوجه کشی نامناسب هستند چرا که دما و رطوبت دائما در حال تغییر بوده و دستگاه برای کنترل دما و رطوبت ، برق و انرژی زیادی مصرف خواهد کرد چه بسا سبب وارد آمدن شوک دما و رطوبتی نیز به تخم های در حال جوجه کشی خواهد شد.

به عنوان مثال، با وزش باد یا بارانی شدن هوا، دما چندین درجه کاهش خواهد یافت که سبب کارکرد ناگهانی المنت ها و افزایش مصرف برق می شود. با قطع شدن وزش باد، دمای هوا دوباره افزایش یافته و دستگاه برای دفع حرارت مازاد، فن تهویه را روشن خواهد کرد که این امر نیز سبب کاهش ناگهانی رطوبت داخل دستگاه و افزایش مصرف برق می شود. همین مثال ساده کافی است تا به اهمیت ثابت بودن دما و رطوبت محیط جوجه کشی و تاثیر آن بر روند جوجه کشی پی ببرید.

دسترسی به ویدیوهای آموزشی در شبکه های اجتماعی

مجموعه ویدیوهای آموزشی مجموعه اسکندری را در سایر پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی نیز می توانید مشاهده کنید. لینک ورود به یوتیوب، آپارات، تلگرام، نماشا، اینستاگرام و … در انتهای همین صفحه قرار داده شده اند.


نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *