ستر و هچر چیست ؟ ( فصل دوم – بخش اول )

ستر دوره ای می باشد که در آن نطفه در داخل تخم رشد می کند. این دوره از آغازین روز جوجه کشی شروع شده و تا 3 روز مانده به اتمام دوره جوجه کشی ادامه دارد.
هچر دوره ای می باشد که در آن جوجه ایجاد شده آماده ی خروج از تخم می شود و در طول دوره از داخل تخم خارج میشود . این دوره 3 روز آخر جوجه کشی را در تمامی طیور شامل می شود.
برای مثال در پرنده مرغ ، دوره ی ستر از ابتدای روز اول جوجه کشی تا پایان روز 18 ام خواهد بود و دوره ی هچر برای مرغ شامل روز 19 – 20 و 21 ام خواهد بود.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 نظرات

  1. با سلام.یه سوالی خدمتتون داشتم،من الان دارم از مرغ ابریشمی جوجه کشی میکنم ودمای مورد نیاز برای دوران ستر را۳۷.۸درجه قرار داده ام و رطوبتش رو ۶۰٪گزاشتم.ولی چون دستگاه ام ایزی باتور۶ است ودارای پمپ آب است اتوماتیک رطوبت مورد نیاز را خود دستگاه فراهم میکند.ولی زمانی که رطوبت کار میکنم بیشتر از میزان رطوبت تعیین شده رطوبت دریافت میکنم وممکن است تا ۶۵درصد یا ببشتر بالا میرود باید چیکار بکنم تا رطوبت به همان میزانی که تعیین شده برسد.؟؟؟ممنون

    1. سلام ، دقت کنید که پمپ بالاتر از دستگاه نباشد شاید آب اضافی از شلنگ ها سرازیری به سمت دخل دستگاه میشود
      هیچ مشکلی رو نداره اون 5 درصد و کاملا دقیق و خوبه همه چی
      اگر رطوبت خیلی نوسان رو به بالا داد از طول پد آبی رنگ که آب روش ریخته میشه 1سانتی میتر کم کنید دیگه اوکی میشه

  2. سلام.تخم مرغ وتخم قرقاول را دریک روز گذاشتم دستگاه۹۶تائی ایزی باتور .آیا هردوتا رو میتونم دریک روز ببرم هچر یا نه؟اگر نه چند روز بعد قرقاول را هچر ببرم.

  3. سلام خدمت مهندس اشرفي،دستگاه جوجه كشي دست ساز ساختم ٤تخم نطفه دار درون دستگاه گذاشتم و بعد از گذشت ٤روز از دوره ستر مجدد ٤تخم ديگر درون دستگاه گذاشتم،الان وارد روز ١٧ ستر شدم هر هشت تخم جنين شكل گرفته و زنده هستن،سوال من از شما اين هست كه چطور دما و رطوبت رو تنظيم كنم كه ٤ تخمي كه ديرتر وارد دستگاه زدم اسيب نبينه

    1. سلام دوست عزیز
      نباید این کار رو انجام میدادی با توجه به دست ساز بودنش
      الانم باید میانگین دمای ستر و هچر رو اعمال کنی