آموزش دستگاه جوجه کشی 126 تایی ( فصل اول – بخش اول – قسمت سوم )

در قسمت سوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه 126 تایی، نحوه روشن کردن دستگاه جوجه کشی، قرار دادن تخم ها در داخل دستگاه و تنظیم دما و رطوبت آموزش داده می شود. دما و رطوبت مناسب برای جوجه کشی از پرنده مورد نظر را از طریق دفترچه راهنما و یا سایر سایت های معتبر علمی و اختصاصی جوجه کشی می توانید پیدا کنید و بر روی برد جوجه کشی تنظیم نمایید.

سه روز آخر به دوران هچر اختصاص دارد که در آن باید تخم ها را از شانه به سبد هچر انتقال دهید و هر هفت روز یکبار نطفه سنجی را انجام خواهید داد. در مورد پرنده های آبدوست مانند اردک و غاز باید از روز هفتم به بعد تا روز هچر ، هر روز سر ساعت مشخص تخم ها را آب پاشی کنید. ضمن اینکه هر هفته یکبار ، نطفه سنجی را خواهد داشت.

در عمل نطفه سنجی، تخم های خراب و فاسد از چرخه خارج می شوند تا سبب خرابی سایر تخم های در حال جوجه کشی نشود. در صورت بی توجهی به این مورد، قطعا راندمان جوجه کشی پایینی خواهید داشت. نحوه انجام این کار همراه با نکات لازم در این قسمت از ویدیوی آموزشی توضیح داده شده اند.

آب مورد استفاده در رطوبت ساز دستگاه باید از نوع تصفیه شده و یا آب مقطر باشد تا آهک موجود در آب بر روی پوسته و منافذ تخم نشست نکند، چرا که این کار سبب خفه شدن جنین در داخل تخم شده و مانع از هچ موفق آن خواهد شد.

در نهایت با رسیدن روز هچر، تخم ها را از ستر وارد هچر خواهیم کرد که به صورت کامل و قدم به قدم در ویدیوی فوق آموزش داده شده است. در صورتی که قصد استفاده از قابلیت ستر و هچر همزمان را دارید، نیازی به تغییر در دما و رطوبت و یا متوقف کردن چرخش دستگاه نیست، کافیست تخم های رسیده به دوران هچر را به قسمت زیرین دستگاه منتقل کنید.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *