فصل دوم ویدیو های آموزشی

در فصل دوم از مجموعه ویدیوهای آموزشی گروه صنعتی اسکندری، تمامی نکات و آموزش های لازم جهت شروع یک جوجه کشی موفق توضیح داده شده اند. در این سری از ویدیوها با مفاهیمی همچون ستر و هچر، کالیبراسیون، نحوه نطفه سنجی، اقدامات قبل، حین و بعد از انجام جوجه کشی و… آشنا خواهید شد که به افزایش اطلاعات تخصصی شما در زمینه جوجه کشی کمک خواهد کرد.

این آموزش ها نه تنها برای خریداران دستگاه های جوجه کشی اسکندری، بلکه کاربران سایر برندها نیز مفید خواهند بود، اما اگر دارای یکی از دستگاه های جوجه کشی خانگی یا صنعتی اسکندری هستید، توصیه می کنیم قبل از مشاهده این ویدیوها، مجموعه ویدیوهای آموزشی نحوه کار با دستگاه را مشاهده فرمایید که در فصل قبلی قابل دسترسی هستند.

دکمه بازگشت به بالا