دمای میکرومحیطی و ماکرو محیطی در مورد متابولیسم گرمای تخم نطفه دار

تلف شدن جنین در داخل تخم علت های مختلفی داره

📌مهندس اشرفی یکی از مهم ترین دلایل تلف شدن جوجه رو در این ویدیو به شما آموزش خواهد داد

‎✅تاثیر بالا رفتن دمای متابولیک در روند جوجه کشی و راندمان اون رو در این ویدیو خواهید دید.

ویدیو پیشنهادی : دمای میکرو محیطی در جوجه کشی چیست؟

نوشته های مشابه

10 دیدگاه

  1. کارت درسته خدا بهت برکت و سلامتی بده شما حکم استادی به گردن بنده دارید الان چقدر ویدیو ها کامل و فهیم ممنون از شما

  2. سلام ممنون از آموزشهای خوبتون
    یه سوالی داشتم. من در شروع هچ، تخم مرغها رو که کف سبد چیدم تنگ و به هم چسبیده قرار گرفتن که جای بازی ندارن. یکم نگرانی دارم. به نظرتون لازمه کاری کنم؟ حدود ۲۰ ساعت از انتقال به سبد هچ میگذره.

    1. سلام نه نگران نباشید ؛ زمان هچر نباید درب رو زیاد باز کرد اما در حالت کلی یکم بهتره که تخم جای تکون داشته باشه تا جوجه بتونه راحتر تقلا بکنه

          1. سلام چندتا تخم غاز داخل دستگاه گذاشتم بعداز بیرون امدن زیاد سرش بالا میگیرد علت چیست

          2. سلام . متوجه نشدممنظورتون از بالا گرفتن سر چیه ؟ خب شاید نر هستش شاید خوشش میاد حال میکنه سربالا باشه همیشه…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا