آموزش دستگاه جوجه کشی 252 تایی ( فصل اول – بخش سوم – قسمت سوم )

در قسمت سوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه جوجه کشی صنعتی 252 تایی، نحوه انتقال تخم ها از دوران ستر به دوران هچر آموزش داده می شود. دوران هچر به سه روز پایانی دوره جوجه کشی گفته می شود. برای این کار باید ابتدا دما و رطوبت محیط را بالا ببرید، سپس شانه های حاوی تخم را یک به یک از دستگاه خارج کرده و با برداشتن جداکننده های ما بین تخم ها، آنها را به صورت خوابیده در داخل سبد هچ قرار داده و دما و رطوبت و سیستم چرخش دستگاه را برای دوران هچ تنظیم می کنید.

نحوه انجام مرحله به مرحله این کار و تبدیل وضعیت کردن تخم ها از حالت ستر به هچر به صورت کامل در ویدیوی فوق آموزش داده شده است. دقت کنید که پرنده های مختلف دوران جوجه کشی متفاوتی دارند، اما در تمامی پرنده ها حتی شترمرغ، سه روز مانده به پایان دوره جوجه کشی به زمان هچر اختصاص دارد.

دقت کنید که دستگاه 252 تایی نیز مانند سایر دستگاه های جوجه کشی صنعتی اسکندری ، قابلیت ستر و هچر همزمان دارد. در صورتی که همه تخم ها را در یک زمان مشخص وارد دستگاه کرده باشید، بایستی همه آنها را با هم به دوران هچر انتقال کنید که در این صورت نیاز به تغییر دما و رطوبت دستگاه و متوقف ساختن سیستم چرخش دستگاه خواهد بود. اما در صورتی که تخم ها را طی زمان های مختلف وارد دستگاه کرده باشید، باید روز قرار دهی تخم در داخل دستگاه را بر روی آن یادداشت نموده و با رسیدن به دوران هچر، تخم مورد نظر را به کف دستگاه انتقال دهید بدون اینکه نیاز به تغییر در دما و رطوبت و چرخش دستگاه باشد.

نه تنها گروه صنعتی اسکندری بلکه تمامی سازنده های معتبر جهانی از سیستم ستر و هچر همزمان در دستگاه های جوجه کشی خود استفاده میکنند، این قابلیت مانع از انبار شدن و کهنه شدن تخم های نطفه دار شما شده و بلافاصله پس از گذشت یک روز از زمان تولد تخم ها می توانید آنها را وارد دستگاه کرده و از آنها جوجه کشی کنید و بدین ترتیب راندمان جوجه کشی بسیار بالایی را به دست آورید.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *