آموزش دستگاه جوجه کشی 672 تایی ( فصل اول – بخش ششم – قسمت سوم )

در قسمت سوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه جوجه کشی صنعتی 672 تایی ، به نحوه انتقال تخم ها از دوران ستر به دوران هچر آموزش داده می شود. در دو قسمت قبلی به تمامی نکات مهم در رابطه با نحوه تست و راه اندازی دستگاه ، انتخاب تخم های مناسب برای جوجه کشی ، قرار دادن تخم داخل دستگاه و طی کردن دوران ستر آموزش داده شد. در این قسمت به صورت تخصصی نحوه طی کردن دوران هچر آموزش داده می شود.

دستگاه جوجه کشی 672 تایی نیز از قابلیت ستر و هچر همزمان بهره مند است، یعنی به دو صورت تمام ستر و یا ستر و هچر همزمان می توانید از این دستگاه استفاده کنید. در ادامه همین ویدیو به نحوه انجام این دو روش پرداخته می شود.

در صورتی که از قابلیت تمام ستر دستگاه استفاده کرده باشید، یعنی همه راک ها را پر از تخم کرده باشید، با فرا رسیدن دوران هچر (سه روز مانده به پایان جوجه کشی) باید چرخش دستگاه را متوقف کنید و راک ها را در حالت کاملا صاف قرار دهید. سپس با رعایت شرایط محیطی مناسب، تخم ها را به صورت خوابیده در کف سبد قرار داده و سپس دوباره به داخل دستگاه انتقال دهید. در نهایت باید دما و رطوبت مناسب دوره هچر را بر روی دستگاه تنظیم کنید.

اما اگر تخم های نطفه دار را در زمان های مختلفی وارد دستگاه کرده اید، باید زمان شروع جوجه کشی را بر روی آنها نوشته تا در زمان درستی به دوران هچر انتقال دهید. به دلیل وجود قابلیت ستر و هچر همزمان ، نیازی به تغییر در دما و رطوبت و چرخش دستگاه نیست و تنها کار لازم ، خواباندن تخم ها در سبد و انتقال آنها را به قسمت زیرین دستگاه است. آموزش ها و نکات دقیق تر توسط کارشناسان بخش خدمات پس از فروش آموزش داده می شود.

در پایان نحوه تمیز کردن دستگاه و آماده سازی آن برای دوره بعدی جوجه کشی و نکات مهم جهت حفظ و مراقبت از دستگاه آموزش داده خواهد شد. توجه کنید که صرفا با مشاهده فیلم آموزش کار با دستگاه به یک اپراتور حرفه ای تبدیل نمی شوید، جهت رسیدن به راندمان بالا در جوجه کشی، حتما سایر ویدیوهای آموزشی تدوین شده برای شما را مشاهده فرمایید.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *