آموزش دستگاه جوجه کشی 168 تایی ( فصل اول – بخش دوم – قسمت سوم )

در قسمت سوم از آموزش کار با دستگاه جوجه کشی 168 تایی، به نحوه قرار دادن شانه های حاوی تخم در داخل دستگاه ، نحوه تنظیم برد جوجه کشی، زمان مناسب برای نطفه سنجی ، زمان آب پاشی تخم های اردک و غاز، زمان انتقال از ستر به هچر و … آموزش داده خواهد شد.

مشاهده ویدیوهای آموزش کار با این دستگاه در کنار تجربه و مهارت به دست آمده از چند دوره جوجه کشی و همچنین سایر ویدیوهای آموزشی این وب سایت می توانید به راندمان جوجه کشی بالایی دست پیدا کنید.

دقت کنید زمانی که شانه های حاوی تخم را داخل دستگاه قرار می دهید، باید حدود یک الی دو ساعت صبر کنید تا دمای تخم ها با دمای داخل دستگاه یکسان شود، زیرا در صورت روشن کردن ناگهانی دستگاه ، احتمال وارد آمدن شوک دمایی به تخم ها و ترک برداشتن آنها وجود دارد، نحوه انجام این کار توسط کارشناسان اسکندری در این ویدیو آموزش داده شده است.

در مرحله بعدی دما و رطوبت مناسب برای جوجه کشی از تخم پرنده مورد نظر بر روی دستگاه تنظیم خواهد شد، دقت کنید که هر پرنده ای دما و رطوبت مختص به خود را دارد که از طریق جدول دما و رطوبت جوجه کشی می توانید مقادیر مناسب برای نوع پرنده مورد نظر را به دست آورید.

پس از گذشت 7 روز می توانید نطفه سنجی را انجام دهید و تخم های بدون نطفه را از پروسه جوجه کشی خارج کنید، دقت کنید که این کار حتما باید انجام شود در غیر این صورت سبب خرابی سایر تخم ها و صفر شدن کل راندمان جوجه کشی خواهد شد. نکات و راهنمایی های مهم در این باره آموزش داده شده اند.

در مرحله اخر، نحوه انتقال تخم ها از شانه به سبد هچر و تنظیم دما و رطوبت و چرخش برای دوره هچر آموزش داده می شود. با توجه به اینکه دستگاه 168 تایی دارای قابلیت ستر و هچر همزمان می باشد، امکان قرار دادن تخم های رسیده به دوران هچر در قسمت کف دستگاه وجود دارد، بدون اینکه نیازی به تغییر در چرخش ، دما و رطوبت برد جوجه کشی باشد.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 نظرات

    1. سلام محمد جان
      ممنون از نکته ای که بیان کردید
      در اموزش های بعدی حتما دقت بیشتری در املای نوشتاری خواهیم کرد
      پیروز باشید

    1. سلام ، آب رو بردارید دستگاه اولش باید سه چهار ساعتی بدون آب کار کنه
      دمای محط نباید بیشتر از 27 یا 28 باشه

    1. سلام
      توی ویدئو به صورت کامل توضیح داده شده
      اگر برد دستگاه 950 هست با یکبار زدن دکمه هچر میتوانید تایمر چرخش رو فعال کنید

  1. با سلام و خسته نباشید…مهندس. پایه سبد ها بلنده همه جوجه هام از لای سبد افتادن پاین همش میترسیدم بیوفته روی فن

    1. سلام و احترام
      معمولا تو جوجه های کوچیک مثل بلدرچین ممکنه به وجود بیاد که احتمالش کمه
      که میتونید در این صورت پایه هارو نذارید اگر منظورتون اینه که جوجه درب رو بلند میکنه
      میتونید از یک کش قاشق برای محکم نگهداشتن استفاده کنید

  2. درود به شما مهندس اشرفی
    پرسش اول من این است که در ستر و هچر همزمان وقتی به تنظیمات دستگاه کاری نداریم، آیا این موضوع باعث کاهش راندمان جوجه کشی نخواهد شد؟
    پرسش دوم اینکه آیا می‌شود در کف دستگاه که سبد هچ قرار می گیرد، در صورت داشتن تعداد بیشتر از ظرفیت تخم مرغ هچ شده، دو سبد را بروی هم استفاده نمود؟
    با سپاس فراوان

    1. سلام دوست عزیز
      نخیر منجر به کاهش راندمان نمیشه اما باید توجه لازمه رو داشته باشید
      در دوران هچر با توجه به اینکه موتور خاموشه میشه بذارید فقط باید مراقب باشید تا به جوجه ها آسیبی نرسه و گردش هوا مختل نشه

      1. در ستر و هچر همزمان مگه قرار است موتور دستگاه خاموش بشود؟ ضمنا به پرسش دوم من پاسخ ندادید!!!

        1. خیر دوست عزیز ، گفتیم که در “دوران هچر” موتور خاموش هست
          در ستر هچر همزمان موتور خاموش نمیشه
          در مورد سوال دوم ، منظورتون دوره ستر هچر همزمان هست ؟ خیر این مورد در ستر هچر همزمان امکان پذیر نیست چون به راک بالاییش گیر میکنه
          در ستر هم امکانش نیست باز گیر میکنه به قسمت بالایی
          اگرم گیر نکنه من توصیه نمیکنم چون فضولات بالایی ها میریزه پایین و بیماری و عفونت ایجاد خواهد شد

  3. سلام خسته نباشین من که میخوام ستر هچر همزمان انجام بدم با دسگاه 168تایی وقتی که زمان هچر رسید باید تخمارو ببریم پایین ولی رطوبتم باید افزایش بدیم واز این ورم سبد های بالا دوران سترن ورطوبتشون باهم فرق میکنه