آموزش دستگاه جوجه کشی 504 تایی ( فصل اول – بخش پنجم – قسمت دوم )

در قسمت دوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه جوجه کشی ستر و هچر همزمان 504 تایی، به تست دستگاه در ابتدای جوجه کشی پرداخته شده و بر انجام این کار تاکید می شود. جهت جلوگیری از اتفاق های ناخواسته ، بهتر است قبل از شروع جوجه کشی و قرار دادن تخم داخل آن، دستگاه را به مدت یک الی دو روز تست کرده و از کارکرد صحیح تمامی قطعات آن مطمئن شوید.

در مرحله بعدی آموزش به نحوه روشن کردن و راه اندازی دستگاه ، تنظیم دما و رطوبت و چرخش و آموزش های لازم در این باره پرداخته شده که به افزایش مهارت و دقت شما در جوجه کشی کمک خواهد کرد. پس از تست موفقیت آمیز دستگاه می توانید جوجه کشی را آغاز کنید.

به همراه دستگاه ارسالی ، تعدادی شانه همه کاره دریافت خواهید کرد که برای جوجه کشی از تخم نطفه دار تمامی پرنده ها مناسب خواهد بود، بدون اینکه نیاز به خرید شانه های اضافی باشد. کارشناس بخش خدمات پس از فروش ، در این ویدیو به صورت کاملا عملی نحوه قرار دادن تخم در داخل دستگاه را آموزش می دهد. تخم ها به دو صورت افقی یا عمودی قرار می گیرند که دارای نکات بسیاری مهمی بوده و حتما ویدیو را تماشا کنید. نکاتی از جمله خطرات نادرست قرار دادن تخم در داخل شانه و یا استفاده از تخم های شکسته و ترک خورده در این ویدیو بیان شده اند.

پس از کامل کردن شانه ها و قرار دادن تخم ها در داخل آن، نوبت به شروع جوجه کشی خواهد رسید. بهتر است دستگاه جوجه کشی را خاموش کنید و درب آن را باز کنید، سپس تخم ها را در داخل دستگاه قرار دهید، سپس مدتی اجازه دهید تا دما و رطوبت تخم ها و محیط داخلی دستگاه کاملا یکسان شوند. در غیر این صورت احتمال وارد آمدن شوک دمایی به تخم ها و شکستن آنها بالا خواهد بود.

در ادامه ویدیو نحوه نطفه سنجی تخم ها در طی جوجه کشی ، کنترل فرایند جوجه کشی و در نهایت انتقال از ستر به هچر آموزش داده خواهد شد، هر دو روش جوجه کشی یعنی روش ستر و هچر همزمان و روش تمام ستر آموزش داده خواهد شد.

برای مشاهده قسمت سوم ویدیوی آموزش کار با دستگاه 504 تایی، روی دکمه زیرین کادر پخش ویدیو کلیک کنید.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 نظرات

  1. سلام خسته نباشید دستگاه جوجه کشی که گرفتیم دماسنج 23تا24نشون میده ولی باز بوق میزنه نمیدونم چیکارکنم لطفا کمکم کنید