آموزش دستگاه جوجه کشی 252 تایی ( فصل اول – بخش سوم – قسمت دوم )

در قسمت دوم از آموزش دستگاه جوجه کشی 252 تایی اسکندری، کارشناسان گروه صنعتی اسکندری به نحوه قرار دادن تخم های نطفه دار در داخل شانه های جوجه کشی، انتقال آنها به داخل ماشین جوجه کشی، تنظیم دما و رطوبت مناسب برای جوجه کشی از تخم پرنده مورد نظر، نطفه سنجی از تخم های در حال جوجه کشی و نکات مهم این بحث پرداخته اند.

ضمن قرار دادن تخم های نطفه دار در شانه های همه کاره باید به مواردی از قبیل ترک خوردگی، آغشتگی به خون و فضله، شکستگی، ضرب دیدگی و … توجه کنید، هم چنین تخم های بسیار بزرگ و بسیار کوچک نسبت به سایر تخم ها برای جوجه کشی مناسب نیستند چون در طول دوره جوجه کشی فاسد خواهند شد و سبب از بین رفتن سایر جنین های در حال رشد نیز خواهند شد.

این نکات و موارد ریز دیگر، در این ویدیوی آموزشی توضیح داده شده اند. پس از شناسایی تخم ها می توانید آنها را به دو صورت افقی یا عمودی وارد شانه ها کنید که نحوه درست انجام این کار در داخل ویدیو شرح داده شده است. در مرحله بعدی شانه های حاوی تخم وارد دستگاه می شوند و جهت یکسان شدن دما و رطوبت سطحی تخم ها با دما و رطوبت داخل دستگاه ، آن را به مدت یک الی دو ساعت در حالت خاموش قرار داده سپس با تنظیم کردن دما و رطوبت مناسب، فرایند جوجه کشی را آغاز می کنیم.

در مرحله آخر از آموزش قسمت دوم دستگاه 252 تایی به نحوه نطفه سنجی از تخم های نطفه دار، زمان مناسب نطفه سنجی و نکات بسیار مهم این مرحله پرداخته می شود که توصیه ما مشاهده دقیق ویدیو است.

قسمت سوم آموزش را از طریق کادر زیرین پخش ویدیو می توانید انتخاب و مشاهده نمایید.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *