آموزش دستگاه جوجه کشی 1008 تایی ( فصل اول – بخش هفتم – قسمت سوم )
در قسمت سوم از ویدیوی آموزش نحوه راه اندازی دستگاه 1008 تایی به نحوه شروع دوران ستر، زمان مناسب نطفه سنجی تخم ها و شیوه درست انجام این کار و نحوه انتقال تخم ها به دوران هچر آموزش داده می شود. در دو قسمت قبلی تمام قسمت های دستگاه ، لوازم جانبی همراه آن ، نحوه کار با برد جوجه کشی، شیوه درست چیدن تخم داخل تخم و قرار دادن آن داخل دستگاه آموزش داده شد.
در این قسمت به نحوه شروع جوجه کشی و تنظیم دما و رطوبت برای دوران ستر پرداخته می شود. دقت کنید که هر پرنده ای دوره جوجه کشی مختص به خود را دارد و لازم است که اطلاعات لازم را از سایت های جوجه کشی معتبر استخراج کنید. نحوه تنظیم درست دما، رطوبت، سرعت چرخش و سرعت گرمایش کابین در این قسمت آموزش داده می شود، بنابراین حتما این آموزش را مشاهده کرده و اشتباهات خود را برطرف نمایید.
در طول دوره ستر باید تمام عملیات های جوجه کشی را کنترل کنید و برای هر اتفاقی آماده باشید، به صورت پیوسته مقدار آب رطوبت ساز و یا ظرف آب را بررسی کرده و در صورت پایین بودن مقدار آب، حتما ظرف را دوباره پر کنید تا با کاهش راندمان جوجه کشی رو به رو نشوید، سایر نکات مهم در این باره در ویدیوی فوق شرح داده شده است.
کار مهمی که در دوران ستر باید انجام دهید، نطفه سنجی است که معمولا در روز هفتم انجام می شود و جهت شناسایی تخم های نطفه دار از نمونه های بدون نطفه است، تخم هایی که نطفه ندارند حتما باید از پروسه جوجه کشی خارج شوند چون باعث مرگ سایر جنین های در حال رشد خواهد شد.
در نهایت پس از طی شدن دوران ستر، باید تخم ها را به دوران هچر وارد کنید، برای این کار بایستی تیغه های جدا کننده مابین تخم ها را بیرون آورده و آنها را به صورت خوابیده در داخل دستگاه قرار دهید، سیستم چرخش باید متوقف شود و به صورت کاملا افقی در آید، هم چنین دما و رطوبت مناسب برای دوران هچر تنظیم خواهد شد.
توجه داشته باشید که دستگاه جوجه کشی 1008 تایی دارای قابلیت ستر و هچر همزمان است و در صورتی که از این قابلیت استفاده کنید، نیازی به اقدامات فوق نیست ، نحوه انجام این کار در ویدیوی فوق توضیح داده شده است.