آموزش دستگاه جوجه کشی 1008 تایی ( فصل اول – بخش هفتم – قسمت دوم )

در قسمت اول ویدیوی آموزشی با تمامی قطعات دستگاه جوجه کشی و نحوه کار با برد جوجه کشی و … آشنا شدید، در قسمت دوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه جوجه کشی 1008 تایی به نحوه راه اندازی دستگاه و قرار دادن تخم ها در داخل آن پرداخته می شود. در صورتی که اولین بار قصد راه اندازی دستگاه و جوجه کشی با استفاده از آن را دارید، حتما به مدت یک الی دو روز آن را تست کنید، بدین صورت که در حالت خالی از تخم روشن کرده و تمامی تنظیمات لازم برای جوجه کشی از تخم مورد نظر را بر روی آن اعمال کنید. نحوه انجام این کار و ضرورت آن در این فیلم آموزشی توضیح داده شده است.

پس از تست موفق دستگاه نوبت به قرار دادن تخم نطفه دار در داخل آن خواهد رسید که در ادامه همین ویدیوی آموزشی نحوه انتخاب و نظافت تخم نطفه دار و شیوه درست کردن قرار دادن آنها در شانه جوجه کشی و سپس دستگاه جوجه کشی آموزش داده می شود.

در آموزش فوق نحوه قرار دادن تخم مرغ آموزش داده می شود، دقت کنید که این شانه ها و خود دستگاه جوجه کشی برای تخم تمامی پرنده های بومی و اهلی به جز شترمرغ کاربرد دارد و نحوه انجام کار برای تخم تمامی پرنده ها به یک صورت است.

قبل از قرار دادن تخم ها در داخل دستگاه باید به هم دما شدن دمای تخم و دستگاه دقت کنید. حتما دستگاه را خاموش کرده و درب آن را باز کنید تا دما و رطوبت داخلی دستگاه با دما و رطوبت محیط کاملا یکسان شود، پس از هم دما شدن دستگاه ، تخم های نطفه دار و محیط ، می توانید شانه های حاوی تخم را در داخل دستگاه قرار داده و دما و رطوبت لازم را تنظیم کنید تا جوجه کشی آغاز شود.

دقت میکنید که در صورت گرم بودن کابین دستگاه و انتقال تخم ها از یک محیط سرد به یک محیط گرم سبب ترک برداشتن پوسته تخم و از بین رفتن آن میشود. جهت جلوگیری از اتفاقات غیر قابل پیش بینی، حتما ابتدا دما تخم ها و کابین دستگاه را به یک اندازه برسانید.

قسمت سوم آموزش دستگاه 1008 تایی نیز از طریق باکس زیرین پخش ویدیو قابل انتخاب است.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *