تاثیر کنترل Co2 در راندمان جوجه کشی

قبل از هر گونه لمس یا دست زدن به تخم های نطفه دار حتما دست های خود را ضد عفونی کنید.

بر روی پوسته تخم هزاران هزار منافذ و سوراخ های بسیار ریز وجود داره که دی اکسید کربن و رطوبت داخل از طریق این سوراخ ها به بیرون انتقال داده میشه و هوای تازه و اکسیژن به داخل تخم تبادل پیدا میکند.
اما وجود همین منافذ باعث شده که تخم در مقابل میکروب ها و باکتری ها بسیار آسیب پذیر باشه.
اگر شما با دست های آلوده به میکروب یا باکتری و… تخم ها را لمس کنید ممکن که این آلودگی ها با عبور از منافذ و البته لایه محافظتی کوتیکول، تخم و نطفه رو تحت تاثیر قرار بده و باعث عفونی شدن جنین داخل آن شده و در نتیجه جنین تلف شود.
بنابراین همیشه قبل از لمس کردن تخم ها چه قبل و چه در حین جوجه کشی ، دست های خود را با مواد ضدعفونی کننده شستشو داده و استریل نمایید.
این مورد شاید در ظاهر مسئله ای کوچک به نظر برسد اما در حقیقت بسیاری از مرگ و میر جوجه ها و جنین ها در حین جوجه کشی به علت عدم رعایت همین مورد و موارد مشابه میباشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا