آموزش دستگاه جوجه کشی 504 تایی ( فصل اول – بخش پنجم – قسمت سوم )

در قسمت سوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه جوجه کشی 504 تایی اسکندری، به اصول طی کردن دوره ستر و هچر پرداخته می شود، یعنی پس از قرار دادن تخم ها در داخل دستگاه و تنظیم دما و رطوبت مناسب جوجه کشی از پرنده مورد نظر، باید پروسه جوجه کشی را تحت نظر بگیرید و از کارکرد درست و بدون مشکل دستگاه مطمئن شوید.

با رسیدن به روز هفتم باید نطفه سنجی از تخم ها را آغاز کنید که در این ویدیوی آموزشی تمامی نکات لازم برای این کار آموزش داده شده است. معمولا روزهای هفتم و چهاردهم و در مورد پرنده هایی با دوره جوجه کشی بالاتر، روز بیست و یکم هم به نطفه سنجی اختصاص داده می شود و در طی این عمل، تخم های پوچ و بدون نطفه از چرخه جوجه کشی خارج می شوند.

دستگاه جوجه کشی 504 تایی برای جوجه کشی از تخم نطفه دار تمامی پرنده های اهلی و بومی به جز شترمرغ مناسب است و امکان ستر و هچر همزمان را نیز دارد که شیوه اجرای این تکنیک در همین ویدیو آموزش داده می شود.

قبل از انجام نطفه سنجی باید دما و رطوبت محیط را تا 35 درجه سانتی گراد و 60 درصد بالا ببرید تا از وارد آمدن شوک به جنین داخل تخم جلوگیری شود، سپس هر شانه را به صورت جداگانه بیرون آورده و پس از نطفه سنجی و خارج کردن تخم های پوچ به داخل دستگاه باز می گردانیم. این پروسه برای تمامی تخم های داخل دستگاه انجام خواهد شد.

در ادامه ویدیو با نحوه انتقال تخم ها از ستر به هچر آشنا خواهید شد، معمولا سه روز آخر جوجه کشی به دوره هچر اختصاص دارد و برای تمامی پرنده ها حتی شترمرغ یکسان است. نحوه انجام این کار، شیوه تغییر در دما و رطوبت و چرخش دستگاه و سایر نکات ریز، توسط کارشناسان گروه صنعتی اسکندری آموزش داده می شود.

در صورت استفاده از روش ستر و هچر همزمان نیازی به تغییر در دما و رطوبت و چرخش دستگاه نبوده و کافیست که تخم های رسیده به دوران هچر را در قسمت زیرین دستگاه قرار دهید. دقت کنید که مشاهده این ویدیوی آموزشی کافی نبوده و جهت بهره مندی از یک جوجه کشی با راندمان بالا حتما مجموعه ویدیوهای این وب سایت را مشاهده کنید. از طریق پلتفرم هایی مانند یوتیوب، آپارات، تلگرام، اینستاگرام ، نماشا و … نیز می توانید به این ویدیوها دسترسی داشته باشید که لینک ورود آنها در انتهای صفحه قرار داده شده اند.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *