آموزش دستگاه جوجه کشی 672 تایی ( فصل اول – بخش ششم – قسمت دوم )

در قسمت دوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه 672 تایی اسکندری، به نحوه تست و اطمینان از عملکرد صحیح دستگاه پرداخته می شود. هر دستگاهی باید قبل از شروع جوجه کشی به مدت یک الی دو روز تست شود تا از عدم وجود هر مشکلی اطمینان حاصل کرد. در طی مدت زمان آزمایش باید از کارکرد صحیح سیستم های تامین حرارت و رطوبت، سنجش دقیق سنسور، چرخش صحیح موتور و راک ، تهویه و سیرکوله مناسب و … اطمینان به دست آورید.

در صورتی که تجربه و مهارت کافی در جوجه کشی ندارید، حتما در ابتدای شروع کار، از تعداد تخم های کمتری استفاده کنید و از تخم های ارزان قیمت مانند تخم مرغ یا تخم بلدرچین استفاده کنید و پس از یافتن مهارت کامل در این کار، به سراغ تخم سایر پرنده ها مانند تخم بوقلمون و غاز، قرقاول … بروید.

در ادامه ویدیو، کارشناس بخش خدمات پس از فروش دستگاه را روشن کرده و دما و رطوبت مناسب برای جوجه کشی از پرنده مورد نظر و هم چنین سرعت مناسب چرخش راک ها را تنظیم کرده و اجازه کارکرد دستگاه در حالت تست را می دهد. ضمن این کار با نحوه کارکرد قطعات و شیوه اطمینان از عملکرد صحیح سنسور نیز اطمینان به دست خواهید آورد.

سپس نحوه قرار دادن تخم در داخل شانه و جدا کردن تخم های سالم از تخم های ترک خورده و مشکل دار آموزش داده خواهد شد. دقت کنید که تمامی دستگاه های صنعتی مجموعه اسکندری از شانه های همه کاره استفاده می کنند. این شانه ها برای تخم همه پرنده ها کاربرد داشته و تنها کار لازم تغییر دادن فاصله بین تیغه های جدا کننده است.

در مرحله بعدی، نحوه قرار دادن شانه های حاوی تخم در داخل دستگاه آموزش داده می شود، جهت جلوگیری از وارد آمدن شوک دمایی به تخم ها معمولا تا چند ساعت باید تخم ها را در اتاق جوجه کشی با دما و رطوبت ثابت قرار داد، پس از یکسان شدن دما و رطوبت پوسته تخم با دمای محیط، آنها را در داخل دستگاه قرار داده و جوجه کشی را آغاز می کنیم.

برای مشاهده قسمت سوم از ویدیوی آموزش کار با دستگاه 672 تایی، از طریق دکمه پایین کادر پخش ویدیو اقدام کنید.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *