علت بوق ممتد دستگاه جوجه کشی و راهکارهای آن
علت بوق ممتد دستگاه جوجه کشی و راهکارهای آن
در حالت کلی بوق به معنای هشدار است و هر گاه از هر دستگاه الکترونیکی اعم از کامپیوتر، موبایل و … صدای آلارم یا همان هشدار را شنیدید به این معناست که آن دستگاه می خواهد پیغامی را به شما برساند. دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی اسکندری نیز از این قضیه مستثنی نیستند و برای آگاهی کاربر از عملکرد صحیح دستگاه و یا اطلاع خطرات و عوامل تهدید کننده از صدای بوق استفاده می کند.
بر همین اساس در این نوشته از وبلاگ چیکن دیوایس میخواهیم به یکی از سوالات مهم کاربران یعنی بوق ممتد دستگاه جوجه کشی پاسخ دهیم در انتهای این مقاله یک ویدیوی آموزشی از کارشناسان گروه صنعتی اسکندری قرار داده شده که راهنمایی های لازم در آن ارائه شده است.
علت بوق ممتد دستگاه جوجه کشی
برای تجربه یک جوجه کشی موفق باید تمام عوامل موثر در جوجه کشی اعم از دما ، رطوبت ، چرخش تخم ها ، اکسیژن کافی ، نطفه دار بودن تخم ها و کارکرد صحیح دستگاه جوجه کشی رعایت شود. اما در این میان دما و رطوبت محیط خارجی نیز در جوجه کشی موثر است.
به عنوان مثال اگر دمای محل قرارگیری دستگاه بسیار پایین باشد، دستگاه برای گرم کردن خود برق زیادی را مصرف خواهد کرد که سبب افزایش هزینه برق، استهلاک بیشتر دستگاه و کاهش راندمان جوجه کشی خواهد شد، هم چنین در صورت افزایش بیش از حد دمای محیط ، دستگاه به صورت مداوم فن ها را روشن خواهد کرد تا مانع از ورود حرارت بالا به داخل دستگاه شود، در این حالت ها با بوق ممتد دستگاه روبرو خواهید شد.
تنظیم دمای اتاق
هرگاه با بوق ممتد دستگاه روبرو شدید، اولین اقدامی که باید بکنید تنظیم دمای اتاق است، برای اینکار ابتدا به دمای محیطی ثبت شده در دستگاه توجه کنید (با توجه به نوع دستگاهی که از آن استفاده میکنید، کلیدهای خاصی برای مشاهده دمای محیط وجود دارد، اگر از دستگاه های جوجه کشی اسکندری استفاده می کنید برای دریافت راهنمایی در رابطه با نحوه مشاهده دمای محیط با بخش خدمات پس از فروش تماس بگیرید).
پس از مشاهده دمای محیط از طریق نمایشگر دستگاه ، در صورت کمتر بودن دما از مقدار ۲۳ درجه باید نسبت به افزایش دمای محیط از طریق سیستم های گرمایشی اقدام کنید،هم چنین در صورت بالاتر بودن دما از مقدار ۲۶ درجه باید حرارت سیستم های گرمایشی را کم کنید و اگر در فصل تابستان یا محیط های گرمسیر قرار دارید از وسایل خنک کننده مانند فن تهویه یا کولر استفاده کنید.
برای آموزش نحوه گرم کردن محیط جوجه کشی در فصل زمستان می توانید مقاله جوجه کشی در زمستان را مطالعه کنید.
راهکارهای سنجش دمای محیط
معمولا بر روی دستگاه های جوجه کشی اسکندری یک عدد سنسور دمای محیط از نوع سنسور lm35 نصب شده به صورت مداوم دمای محیط را مورد سنجش قرار داده و از طریق برد دستگاه قابل مشاهده است. اما اگر دستگاه شما فاقد سنسور است می توانید از یک دماسنج جیوه ای و یا دیجیتالی با کیفیت برای سنجش دمای محیط استفاده کنید.
معمولا دماسنج های آلمانی و سوئیسی مانند تستو ، کیمو و سایر دماسنج های برند و معتبر برای سنجش دمای محیط مناسب هستند زیرا دماسنج های ارزان قیمت دما را با خطای بالا سنجش می کنند و سبب کاهش در راندمان جوجه کشی خواهند شد.
دماسنج را در فاصله ۱۰ الی ۲۰ سانتی متری از سطح زمین قرار دهید تا دمای واقعی محیط سنجش شود، قرار دادن دماسنج در قسمتهای بالایی اتاق اصلا درست نیست زیرا دمای واقعی محیطی کمتر از مقدار سنجش شده خواهد بود هم چنین در نظر داشته باشید معمولا گرما به سمت بالا حرکت می کند.
راهکارهای افزایش دمای محیط
اگر در فصل زمستان قرار دارید و دستگاه را در اتاقی سرد قرار داده اید، بنابراین انتظار جوجه آوری بالایی از آن نداشته باشید زیرا دستگاه در هوای سرد تمام قدرت خود را به کار خواهد برد تا محیط داخلی دستگاه را به دمای ۳۷.۷ درجه برساند، در حالی که دمای اتاق بین ۷ الی ۱۰ درجه سانتی گراد است، بنابراین این اختلاف گرما سبب از دست رفتن مداوم گرمای تولید شده توسط دستگاه شود.
در نتیجه استهلاک قطعاتی مانند المنت، برد و سنسور بیشتر خواهد شد و دستگاه برق زیادی را برای گرمایش مصرف خواهد کرد که این قضیه برای یک پرورش دهنده حرفه ای و در سطح انبوه اصلا صرفه اقتصادی نخواهد داشت، بنابراین بهترین راه استفاده از تجهیزات گرمایشی جایگزین و رساندن دمای محیط به حدود ۲۳ الی ۲۶ درجه سانتی گراد است. برای این منظور می توانید از وسایل گرمایشی زیر استفاده کنید :
الف – بخاری های گازی یا نفتی یا هیزمی، حتما باید دریچه هایی برای ورود و خروج هوا در اتاق وجود داشته باشد (به جز دودکش ها)
ب – بخاری های برقی فن دار ، در صورتی که برق مصرفی شما ارزان است از این بخاری استفاده کنید.
ج – شوفاژ یا گرمایش از کف ، بهترین گزینه برای گرمایش اتاق خواهد بود زیرا هزینه سوخت کمتری خواهد داشت و اکسیژن اتاق را نیز مصرف نخواهد کرد.
راهکارهای کاهش دمای محیط
اگر در فصل های گرم سال قرار دارید و یا در مکان های جغرافیایی گرمسیر سکونت دارید، برای کاهش دمای محیط و رساندن آن به محدوده ۲۳ الی ۲۶ درجه می توانید از فن های تهویه استفاده کنید، این فن باید با اندازه محیط متناسب باشد، تا در کمترین زمان دما را کاهش دهد. هم چنین می توانید از کولرهای آبی و یا کولرهای گازی جهت کاهش دمای محیط بهره گیری کنید.
اگر دماسنج دما را بین ۲۳ الی ۲۶ درجه نشان داد و دستگاه همچنان بوق زد، چیکار کنیم؟
در صورتی که از دماسنج های دقیق و با کیفیت موجود در بازار جهت سنجش دمای اتاق استفاده کردید و دما بین ۲۳ الی ۲۶ درجه سانتی گراد بود، اما دستگاه همچنان بوق ممتد زد ، می توان به کالیبره نبودن سنسور دستگاه پی برد که در این صورت بهتر است که با بخش خدمات پس از فروش تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی های لازم را در رابطه با نحوه کالیبره سنسور محیطی به شما ارائه دهند.
ویدیوی آموزش علت بوق ممتد دستگاه جوجه کشی
در ویدیوی زیر علت بوق ممتد دستگاه جوجه کشی توسط کارشناسان گروه صنعتی اسکندری توضیح داده شده است همچنین در صورت وجود هرگونه سوال یا پیشنهاد از طریق بخش نظرات می توانید با ما درمیان بگذارید.
سلام
من ایزی باتور ۶ دارم
چرا بوق بوق بوق بوق بوق اینجوری میکنه ؟
سلام دوست عزیز
با واحد خدمات پس از فروش تماس بگیرید راهنماییتون میکنن
۰۴۴۳۳۷۴۴۹۳۲
سلام ببخشید دستگاه من هر چند دقیقه یه بوق میزنه و عدد ۳۱ رو نشون میده دلیل چیه ؟
سلام
با بخش خدمات پس از فروش جایی که دستگاه رو خریدی تماس بگیر راهنمایی میکنن
سلام من دستگاه ۱۶۸ تایی دارم امروز برای اولین بار روشنش کردم و داخلش تخم مرغ گذاشتم ولی هر یک ربع دو بوق آزاد میزند دلیلش چیه
ویدیوی اموزش دستگاه رو ببینید کامل توضیح داده