آموزش دستگاه جوجه کشی 336 تایی ( فصل اول – بخش چهارم – قسمت سوم )

در قسمت سوم از مجموعه ویدیوهای آموزش کار با دستگاه جوجه کشی صنعتی 336 تایی، با نحوه انتقال از ستر به هچر آشنا خواهید شد، در ویدیوهای آموزشی قسمت اول و دوم با تمامی قطعات دستگاه ، نحوه انتخاب تخم نطفه دار و قرار دادن آنها در داخل دستگاه ، شیوه تنظیم دما و رطوبت و نهایتا نطفه سنجی تخم ها آشنا شدید.

قسمت سوم به نحوه انتقال از ستر به هچر مربوط می شود. تخم تمامی پرنده ها اعم از بومی و زینتی و حتی شترمرغ نیز دارای دوره هچر است که به سه روز آخر جوجه کشی گفته می شود، در واقع در این سه روز جوجه ها آماده بیرون آمدن از تخم هستند. بنابراین باید در یک سطح صاف و آرام قرار بگیرند.

در صورتی که از دستگاه جوجه کشی 336 تایی به صورت تمام ستر استفاده می کنید، یعنی تمامی تخم ها را با هم به داخل دستگاه انتقال داده اید، در سه روز پایانی جوجه کشی باید همه تخم ها را با هم وارد دوران هچر کنید، برای این منظور باید تیغه های میانی تخم ها را برداشته و آنها را به صورت خوابیده در سبد قرار دهید.

چرخش دستگاه را متوقف می کنید و راک ها را به حالت افقی در می آورید، در نهایت دما و رطوبت برای دوران هچ را تنظیم کرده و سبدها را در داخل دستگاه قرار می دهید، دقت کنید که این کار به ظاهر ساده نکات و تکنیک های ریزی دارد که در همین ویدیو توضیح داده شده و توصیه ما مشاهده دقیق و چندین باره ویدیوهای آموزشی است تا کار با کمترین خطا جلو ببرید.

در صورت استفاده از دستگاه به صورت ستر و هچر همزمان، نیازی به تغییر در دما و رطوبت و چرخش دستگاه نخواهد بود، فقط تخم هایی را که به دوران هچ رسیده باشند به قسمت زیرین دستگاه انتقال خواهید داد، ماشین جوجه کشی 336 تایی ستر و هچر همزمان طوری طراحی شده که قسمت پایینی آن برای دوران هچ و قسمت بالایی آن برای دوران ستر مناسب باشد، بسیاری از برندهای مطرح جهان از این روش استفاده می کنند.

نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *