خواص تخم بلدرچین

تخم بلدرچین : خواص و ویتامین ها بهمراه زاد و ولد بلدرچینها

دیدگاهی وجود ندارد برچسب: ،،،،،،
 

تخم بلدرچین از نظر کیفیت با سایر پرندگان متفاوت است . تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد . یک تخم بلدرچین هرچند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد ، در مقایسه با تخم مرغ 5 برابر فسفر و کلسیم ، 4.5 برابر آهن ، 6 برابر ویتامین B1 ، 15 برابر ویتامین B2 و 6 برابر ویتامین B12 دارد . همچنین از کلسترول کمتری برخوردار است و سرشار از ویتامین A  ، اسید نیکوتینیک ، مس و کبالت می باشد . تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ از مزه بهتری برخوردار بوده و به علت کراتین خاصی که در آن ذخیره شده است ، در درمان بیماری آسم مفید می باشد . از طرف دیگر بعلت غنی بودن از ویتامین B ، در درمان بیماری های عصبی موثر می باشد . تخم بلدرچین بعلت وجود آمینواسیدهای فراوان ، در تغذیه کودکان و بیماران بسیار موثر است . همچنین از چربی کمتری نسبت به تخم مرغ برخوردار است .

 

خواص تخم بلدرچین

 

ترکیب گوشت میانگین در 100 گرم
آب –62 درصد
چربی – 3 درصد
پروتئین – 26 درصد
مواد معدنی – 6 درصد
انرژی – 80 کیلوکالری

 

ترکیب تخم بلدرچین در 100 گرم
آب – 74 درصد
چربی – 12 درصد
پروتئین – 13 درصد
کربوهیدرات – 1 درصد
مواد معدنی – 1 درصد
انرژی – 161 کیلوکالری
کلسترول – 844 میلی گرم

بلدرچین درکنار تخم بلدرچین

اندازه
طول : 18 سانتیمتر
طول بالها : 35 سانتیمتر
وزن نر : 110 گرم
وزن ماده : 90 – 1200 گرم

زاد و ولد
سن بلوغ : یکسال
فصل زاد و ولد : متغیر برحسب مکان و موقعیت
تخم ها : معمولاً 8 الی 13 تخم
روی تخم خوابیدن : 17 تا 20 روز
دوره جوجه درآوری : 19 روز
طریقه زیست :
عادت : هردو جنس جداگانه مهاجرت میکنند ولی جفت گیری در زمان تمام فصل زاد ولد به طول می انجامد .
صدا : نرهای صدایی سرودمانند مثل هوای بارانی دارند .
غذای ویژه : دانه و حشرات

 

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

اطلاع از
avatar
wpDiscuz