مخزن آب دستگاه جوجه کشی را کجا بگذاریم؟

محل صحیح قرار گیری مخزن آب در دستگاه های جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی ایزی باتور 2 (96 تایی)
دستگاه جوجه کشی ایزی باتور ۲ (۹۶ تایی)
» مناسب برای جوجه کشی از انواع پرندگان بومی و محلی
» دارای سیستم انتخاب پرنده
» قابلیت کارکرد با باتری ۱۲ ولت
۷,۱۰۰,۰۰۰  تومان

سیستم رطوبت رسانی در برخی از دستگاه های جوجه کشی شامل پمپ و مخزن آب می باشد که در این دستگاه ها باید به محل قرار گیری مخزن آب بسیار دقت شود. از جمله دستگاه های که دارای مخزن بیرونی می باشند می توان به ایزی باتور ۶ یا دستگاه های جوجه کشی درنا اشاره کرد. در این پست از وبسایت چیکن دیوایس نکات مهم و محل صحیح قرارگیری مخزن آب در دستگاه های جوجه کشی را به شما آموزش میدهیم.

سیستم تولید رطوبت به کمک پمپ اتوماتیک آب یکی از روش های بسیار موثر برای تأمین راحت رطوبت جوجه کشی می باشد. اما در استفاده از این نوع سیستم ها باید به ارتفاع مخزن آب، شیب آن و همچنین فاصله آن با دستگاه جوجه کشی دقت کرد. در صورتیکه مخزن آب را در محل مناسبی انتخاب نکنید سیستم تولید رطوبت دستگاه به خوبی کار نخواهد کرد و همچنین خطراتی دستگاه شما و تخم های نطفه دار داخل آن را تهدید خواهد کرد.

برخی از کاربران مخزن آب را بر روی سقف دستگاه قرار میدهند که خطرات و عواقب زیادی دارد. اگر تحت هر شرایطی مخزن آب بر روی دستگاه وارونه شود یا بیافتد یا اینکه نشتی داشته باشد، آب به بخش حساس دستگاه یعنی برد جوجه کشی نفوذ کرده و باعث سوختگی قطعات الکترونیکی برد خواهد شد.

همچنین ممکن است در اثر برخورد یا بی احتیاطی ظرف آب واژگون شده و آب به داخل دستگاه نفوذ کند و از آنجا بر روی تخم های نطفه دار ریخته شود. بنابراین تحت هیچ شرایطی حتی مخزن خالی را هم بر روی سقف دستگاه جوجه کشی قرار ندهید.

مخزن آب رطوبت ساز دستگاه جوجه کشی را اگر در جایی نامناسب قرار دهید، علاوه بر جوجه کشی ناموفق باعث آسیب به دستگاه نیز خواهید شد.

بهترین محل برای قرار گیری مخزن آب رطوبت ساز دستگاه جوجه کشی

در دستگاه های جوجه کشی که مخزن رطوبت ساز بیرون از دستگاه می باشد، بایستی مخزن را در کنار دستگاه و هم سطح با آن (گوشه پایین) قرار داد. اگر دستگاه بر روی زمین و مخزن بر روی میز و ارتفاع میز بلند باشد، به دلیل اختلاف فشار، ممکن است آب اضافی به داخل بخش رطوبت ساز وارد شود که خود باعث ایجاد مشکل میشود.

خرید دستگاه جوجه کشی

همچنین اگر مخزن آب را خیلی پایین تر از دستگاه قرار دهید، سیستم مکش آب ممکن است به خوبی کار نکند و آب به داخل رطوبت ساز منتقل نشود.

نکته بعدی که باید به آن توجه نمایید شیب محل قرار گیری می باشد. برای عملکرد هرچه بهتر سیستم رطوبت ساز و جلوگیری از واژگون شدن مخزن آب، حتما سطح محل صاف و بدون شیب باشد.

از قرار دادن مخزن آب در فواصل خیلی دور از دستگاه جوجه کشی خودداری کنید. همانطور که گفته شد، ظرف یا مخزن آب باید در کنار دستگاه قرار گیرد. همچنین از قرار دادن ظرف اب در جلوی درب دستگاه پرهیز کنید تا در هنگام باز کردن درب دستگاه بصورت ناخواسته ظرف آب را وارونه نکنید.

در طول جوجه کشی لازم است که در ساعاتی از روز وضعیت دستگاه و وضعیت حجم آب مخزن را چک کنید. ظرف آب را حتما در محلی قرار دهید که احتمال برخورد افراد یا اشیاء با آن وجود نداشته باشد.

جمع بندی

در این پست محل صحیح قرار گیری مخزن آب در دستگاه های جوجه کشی را شرح دادیم. متأسفانه این مورد ساده را برخی از کاربران رعایت نکرده و باعث آسیب به دستگاه جوجه کشی یا آسیب به تخم های نطفه دار میشوند. همانطور که ذکر شد ظرف آب باید در گوشه پایین و کنار دستگاه قرار گیرد.

لیست قیمت دستگاه جوجه کشی

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام دستگاه من باید مخزن آب رو داخل دستگاه بزارم مثل یه کاسه او رو باید کجای دستگاه بزارم زیر فن باشه یا جای دیگه بزارم
    دستگاه من ۱۲۶تایی هست که دو طبقه میشه تخم گذاشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از پاسخ به نظر خود، شماره همراه را در کادر زیر وارد کنید.

دکمه بازگشت به بالا
سوالی داری کلیک کن 👋