گام اول جهت داشتن یک جوجه کشی موفق انتخاب تخم نطفه دار با کیفیت است و اگر انتخاب شما صحیح نباشد ضرر خواهید کرد. در این راستا عوامل گوناگونی میتواند تاثیر منفی در کیفیت نطفه داشته باشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
دستگاه جوجه کشی ماشینی است که قبل از میلاد مسیح بوده و از قرن های 17 الی 18 به صورت حرفه ای تولید و بعد از ایجاد آن مرغداری به معنای مدرن مطرح شده است.
برای جوجه کشی موفق باید شرایط ایده آلی را در محیط قرارگیری دستگاه فراهم کنید چرا که شرایط محیطی دستگاه به اندازه تخم نطفه دار و خود دستگاه جوجه کشی، مهم است.
قبل از شروع جوجه کشی، دستگاه را روشن کرده و به مدت یک الی دو روز تست کنید تا از کارکرد صحیح سیستم های تنظیم دما، رطوبت، گردش تخم، سیرکولاسیون، سنسور و … مطمئن شوید.
بعد از به دنیا آمدن اولین جوجه درب دستگاه را تا 24 ساعت باز نکنید. جای نگرانی نیست و اتفاقی برای جوجه ها نخواهد افتاد زیرا زرده را به داخل بدن خود کشیده اند و از آن به عنوان غذا استفاده میکنند.