لیست ویدیو های آموزش قدم به قدم جوجه کشی

فصل اول - آشنای با تخم نطفه دار

گام اول جهت داشتن یک جوجه کشی موفق انتخاب تخم نطفه دار با کیفیت است و اگر انتخاب شما صحیح نباشد ضرر خواهید کرد. در این راستا عوامل گوناگونی می‌تواند تاثیر منفی در کیفیت نطفه داشته باشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

فصل دوم - انتخاب دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی ماشینی است که قبل از میلاد مسیح بوده و از قرن های 17 الی 18 به صورت حرفه ای تولید و بعد از ایجاد آن مرغداری به معنای مدرن مطرح شده است.

فصل سوم - آشنایی با محیط جوجه کشی

برای جوجه کشی موفق باید شرایط ایده آلی را در محیط قرارگیری دستگاه فراهم کنید چرا که شرایط محیطی دستگاه به اندازه تخم نطفه دار و خود دستگاه جوجه کشی، مهم است.

فصل چهارم - نحوه جوجه کشی و کار با دستگاه

قبل از شروع  جوجه کشی، دستگاه  را روشن کرده و به مدت یک الی دو روز تست کنید تا از کارکرد صحیح سیستم های تنظیم دما، رطوبت، گردش تخم، سیرکولاسیون، سنسور و … مطمئن شوید.

فصل پنجم - اقدامات بعد از جوجه کشی

بعد از به دنیا آمدن اولین جوجه درب دستگاه را تا 24 ساعت باز نکنید. جای نگرانی نیست و اتفاقی برای جوجه ها نخواهد افتاد زیرا زرده را به داخل بدن خود کشیده اند و از آن به عنوان غذا استفاده می‌کنند.

در حال تکمیل شدن ...

متون و ویدیو های این قسمت در حال اماده سازی است و به زودی در همین صفحه قرار خواهد گرفت . . . .