آموزش قدم به قدم جوجه کشی

لیست ویدیو های آموزش قدم به قدم جوجه کشی

فصل اول – آشنای با تخم نطفه دار

گام اول جهت داشتن یک جوجه کشی موفق انتخاب تخم نطفه دار با کیفیت است و اگر انتخاب شما صحیح نباشد ضرر خواهید کرد. در این راستا عوامل گوناگونی می‌تواند تاثیر منفی در کیفیت نطفه داشته باشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

دانلود ویدیو آموزشی فصل اول


دریافت کتابچه متنی فصل اول

فصل دوم – انتخاب دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی ماشینی است که قبل از میلاد مسیح بوده و از قرن های 17 الی 18 به صورت حرفه ای تولید و بعد از ایجاد آن مرغداری به معنای مدرن مطرح شده است.

دانلود ویدیو آموزشی فصل دوم


دریافت کتابچه فصل دوم

فصل سوم – آشنایی با محیط جوجه کشی

برای جوجه کشی موفق باید شرایط ایده آلی را در محیط قرارگیری دستگاه فراهم کنید چرا که شرایط محیطی دستگاه به اندازه تخم نطفه دار و خود دستگاه جوجه کشی، مهم است.

دانلود ویدیو آموزشی فصل سوم


دریافت کتابچه فصل سوم

فصل چهارم – نحوه جوجه کشی و کار با دستگاه

قبل از شروع  جوجه کشی، دستگاه  را روشن کرده و به مدت یک الی دو روز تست کنید تا از کارکرد صحیح سیستم های تنظیم دما، رطوبت، گردش تخم، سیرکولاسیون، سنسور و … مطمئن شوید.


دانلود ویدیو آموزشی فصل چهارم


دریافت کتابچه فصل چهارم

فصل پنجم – اقدامات بعد از جوجه کشی

بعد از به دنیا آمدن اولین جوجه درب دستگاه را تا 24 ساعت باز نکنید. جای نگرانی نیست و اتفاقی برای جوجه ها نخواهد افتاد زیرا زرده را به داخل بدن خود کشیده اند و از آن به عنوان غذا استفاده می‌کنند.


دانلود ویدیو آموزشی فصل پنجم


دریافت کتابچه فصل پنجم

در حال تکمیل شدن …

متون و ویدیو های این قسمت در حال اماده سازی است و به زودی در همین صفحه قرار خواهد گرفت . . . .

دکمه بازگشت به بالا