بعد از شروع فرایند جوجه کشی چه باید کرد ؟ ( فصل دوم – بخش پنجم )

پس از آغاز فرایند جوجه کشی ، اپراتور جوجه کشی وظیفه بسیار مهمی به نام نگهداری و بررسی فرایند جوجه کشی را بر عهده دارد. در این مرحله باید به صورت زمان بندی شده به دستگاه سر زده و فرایند جوجه کشی به صورت کامل کنترل شود .

این کنترل کردن شامل چرخش صحیح دستگاه ، دمای دستگاه ، رطوبت و میزان آب موجود در سینی یا منبع آب دستگاه ، عملکرد صحیح فن های دستگاه و … می باشد. با توجه به اینکه دستگاه برقی است این موارد باید در تمامی دستگاه های اتوماتیک تا تمام اتوماتیک نیز به دقت بررسی شود .

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا