آموزش آواز به جوجه سهره

آموزش آوازخوانی به جوجه سهره

آموزش آواز به جوجه سهره جوجه سهره قابلیت یادگیری آواز سایر سهره ها را دارد. به جوجه سهره هایی که می – خواهید آواز خواندن آموزش دهید باید حدود ۳۰ روز از عمر آنها گذاشته باشد. معمولا برای شناسایی این جوجهها باید به نوک آنها توجه کرد. جوجه ها باید دارای نوک سیاه و در انتهای نوک کمی زردی باشد که هنوز ضخیم نشده باشد.

دستگاه جوجه کشی حرفه ای 12 تایی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای ۱۲ تایی
» مناسب برای جوجه کشی از سهره
» مجهز به سنسور SHT نسل چهار
» دارای پمپ آب اتوماتیک
قیمت : ۴,۹۷۰,۰۰۰ تومان

جوجه های با این مشخصات دارای سن حدود ۳۰ روز می باشند و برای آموزش آواز بسیار مناسب برای آموزش جوجه سهره می توان از یک سهره که آواز بسیار خوبی دارد و خوب می خواند استفاده کرد. راه دیگر استفاده از سی دی یا نوار برای آموزش جوجه سهره است. البته باید از سی دی یا نوارهایی استفاده کنید که صدای سهره به طور واضح شنیده شود و کیفیت مناسبی داشته باشد.

برای این کار آواز دلخواه خود را انتخاب نمایید و سعی کنید امکانات لازم برای پخش مناسب آن را فراهم کنید. جوجه را در مکانی آرام قرار دهید. مکان و ارتفاع پخش کننده و درجه ی صدا نباید در طول زمان آموزش به یچ وجه تغییر کند.

همچنین اتاق نباید خالی باشد زیرا اکوی صدا درگوش سهره باعث ایجاد نتهای تکراری و طولانی تر می شود. پیشنهاد می شود که حدود چهار تا پنج ساعت در روز آواز را پخش کنید و این کار را در طول روز تقسیم کنید.این کار را تا زمانی که جوجه بالغ میشود ادامه دهید تا نت های آواز در ذهنش ماندگار شود.

گر می خواهید به جوجه سهره تان آوازی غیر از آوازهای معمولی سهره را آموزش دهید باید دقت کنید که در یک اتاق یا مکان فقط به یک جوجه سهره می تواننور مهمترین عاملی برای به بلوغ رسیدن، رشد، تولید مثل، شروع و پایان پرریزی سهره ها می باشد.

در گذشته بر این باور بودند که به علت گرم شدن هوا، پرنده شروع به رفتارهای جنسی می نماید اما امروزه به اثبات رسیده است که این رفتارها بر اثر بلند شدن طول روز و مدت نوردهی می باشد. بنابراین کنترل زمان نوردهی در امر تولید مثل بسیار مهم است.

فصل تولید مثل سهرهها بهار می باشد. سهره هایی که به صورت گروهی در فضای باز (با کسهای گروهی) نگهداری می کنید نیازی به برنامه ی خاص نوردهی نمی باشند و به طور طبیعی در فصل بهار تولید مثل خواهند کرد اما سهره هایی که در منزل نگهداری می کنید باید مراقب مدت زمان روشنایی باشید.

بدین منظور باید با تاریک شدن هوا محل نگهداری سهره نیز باید تاریک شود و هیچ نوری در آنجا نباشد. قبل از زمان جفتگیری بهتر است کمی از غذای تخم مرغی به سهره تان بدهید و سهرهای خود را با دانه های مقوی تقویت کنید و حتما از سبزیجات تازه نیز استفاده نمایید.

دمای محیط نقش دما حفظ مقاومت پرنده در مقابل بیماری هاست. کاهش و افزایش دما باعث به وجود آمدن مشکلاتی می گردد و در هر دو صورت آن را استرس حرارتی می نامند به علاوہ این که دما همانند تغذیه و نور در شروع تولک رفتن و پایان آن نقش خاص خود را ایفا می کند.

حداکثر دمای مناسب محیط ۳۵ درجه سانتیگراد و حداقل ۱۸ درجه سانتیگراد دمایست که می توان پرنده را با آرامش خیال نگهداری نمود. ۳۵ درجه دما برای تولک رفتن و ۱۸ درجه برای قطع کامل پرریزی مناسب است اما فصل تولید مثل زمانیست که کاهش و افزایش دما پذیرفتنی نیست و پرنده احساسی راحتی و زندگی طبیعی و آرام را نخواهد داشت.

بنابراین دمای مناسبی که پرنده می تواند دوران تولید مثل را در آن دما به راحتی پشت سر بگذارد حدود ۲۵ درجه سانتیگراد است.

⚠ هشدار : تمامی مطالب نوشته شده در این مقاله به منظور افزایش اطلاعات عمومی می باشد و نباید جایگزین نظر پزشک یا متخصص تلقی شود ⚠

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

  1. سلام جوجه سهره تا چه زمانی باید دهن گوش کنه کی باید قطع کنیم دهنش رو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از پاسخ به نظر خود، شماره همراه را در کادر زیر وارد کنید.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
سوالی داری کلیک کن 👋
دستگاه جوجه کشی 72 تایی آژاکس