حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

044.32346612044.323871330914448559009143403463

عیب یابی دستگاههای جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری E.I.G

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars | 8 امتیاز | میانگین 4٫38 از 5
Loading...
image_pdfimage_print

عیب یابی دستگاههای جوجه کشی | در این نوشته که از دفترچه راهنمای دستگاههای جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری برگرفته شده است به سوالات متداول و مشکلات پر تکراری که خریداران دستگاه جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری با آن مواجه شده اند پرداخته شده است.

در ادامه به 11 سوال شما عزیزان پاسخ داده ایم ، سوالاتی هر چند ساده ولی بسیار کاربردی برای شخصی که از دستگاه جوجه کشی استفاده می کند می باشد.

برای دانلود نسخه کامل دفترچه راهنمای دستگاههای جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری می توانید به صفحه مربوطه مراجعه فرمایید.

دانلود دفترچه راهنمای دستگاههای جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری


 

عیب یابی دستگاههای جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری E.I.G

عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال اول – 1 ) در صورتی که پس از وصل کردن کابل برق دستگاه جوجه کشی به پریز برق ، برد کنترل دستگاه و قطعات آن شروع به کار نکرده و دستگاه خاموش بماند چه اقداماتی باید صورت بگیرد؟

در مواجه با این مشکل ابتدا اقدام به کنترل وصل بودن برق ماشین جوجه کشی از طریق چک کردن پریز یا دوشاخه موجود در محیط جوجه کشی که دستگاه به آن وصل می شود ، میکنیم در صورت سالم و درست کارکردن پریز ، از وصل بودن کابل برق ورودی به کنترلر اطمینان حاصل می کنیم.

در بیشتر مواقع مشاهده شده است که جدا شدن سیم کابل در جابجایی ها از سوکت کنترلر عامل اصلی این مشکل می باشد.

درصورت حل نشدن این مشکل و تست کامل جریان ورودی لطفا با بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری تماس حاصل فرمائید.

مهندس اشرفی ۰۴۴٫۳۳۷۴۴۹۸۸ ۰۹۱۰۴۴۲۳۴۰۵


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال دوم – 2 ) اگر در هنگام کار کردن دستگاه جوجه کشی نمایشگرهای دستگاه شروع به نشان دادن عدد صفر و چشمک زدن متوالی کرده و دستگاه آلارم به صدا در آورد اقدامات لازم زیر را انجام دهید؟

در چنین حالتی یکبار اقدام به روشن و خاموش کردن دستگاه کرده و در صورت ادامه این روند چشمک زدن و عدم نمایش دما و رطوبت بایستی نسبت به تعمیر برد دیجیتال دستگاه اقدام کرده و با بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری تماس حاصل نمایید.

مهندس اشرفی ۰۴۴٫۳۳۷۴۴۹۸۸ ۰۹۱۰۴۴۲۳۴۰۵


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال سوم – 3 ) چنانچه در هنگام لمس دستگاه یا قطعات آن با وجود برق یا الکتریسیته باردار در آن مواجه شدید موارد زیر را رعایت فرمائید :

باتوجه به نوع ساختار دستگاه جوجه کشی و با توجه به وجود برد کنترل ، موتور گردان ، فن و… بدنه دستگاه جوجه کشی در قسمت های پرچ و راک ها و… دارای یک نوع الکتریسیته ساکن یا القایی می باشد که با وصل کردن سیم ارت دستگاه به سیستم ارتینگ محل جوجه کشی نسبت به خنثی سازی این نوع برق القایی اقدام می شود.

 


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال چهارم – 4 ) اگر در هنگام راه اندازی دستگاه و یا در طول دوره جوجه کشی دستگاه دچار نوسان دما و رطوبت شود باید به نکات زیر توجه کرد : 

پس از روشن کردن دستگاه دما و رطوبت کم کم افزایش یافته و دستگاه شروع به آلارم زدن خواهد کرد.

ممکن است ابتدا دما یا رطوبت دستگاه تا حدودی بالاتر از حالت تنظیم شده و یا پایین تر از آن نواسان داشته باشد که این نوسانات در هنگام شروع کار دستگاه کاملا طبیعی بوده و به مرور زمان از شدت آن کاسته میشود.

اما چنانچه این نواسانات در طول دوران جوجه کشی از حالت طبیعی خود خارج شود و در طول مدت استفاده از دستگاه ، اپراتور جوجه کش شاهد نوسان دمایی در رنج 3 الی 4 درجه ای و یا نوسان رطوبتی 15 الی 30 درصدی باشد در این حالت بایستی جهت رفع ایراد و کنترل بهتر دستگاه با بخش خدمات تماس حاصل نماید.

“حتما توجه داشته باشید که دما و رطوبت محیط بیشترین احتمال ایجاد نواسانات حرارتی و رطوبتی در دستگاه را دارند بنابراین بایستی توجه شود که محیط دارای دمای مابین 20 الی 25 درجه سانتی گراد و رطوبت متناسب باشد.”


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال پنجم – 5 ) در صورت عدم نمایش دما و رطوبت در مدار کنترل و یا نشان دادن اعداد غیر واقعی و غیر طبیعی دما و رطوبت بایستی اقدامات زیر صورت بگیرد : 

در صورت عدم نمایش دما و رطوبت بروی کنترلر بایستی ابتدا دستگاه را خاموش کرده و پس از آن سوکت سنسور دما و رطوبت را از جای خود در آورده و پس از کنترل بدون ایراد و سالم بودن سیم و سوکت سنسور ، آن را دوباره به سوکت نری وصل کرده و اقدام به روشن کردن دستگاه نمود پس از گذشت زمان کوتاهی باید اعداد به صورت قابل قبول نمایش داده شود.

درصورت نمایش اعداد دما و رطوبت به صورت غیر طبیعی به عنوان مثال دمای کمتر از 0/2 درجه و یا رطوبت بالای 100 درصدی ، بایستی نسبت به تعویض سنسور دستگام اقدام کرده و با رعایت شرایط ایمنی و همکاری مهندسین بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری اقدامات لازم به عمل آید.

همچنین توجه داشته باشید در پاره ای از مواقع علت بالا رفتن بیش از حد رطوبت ، جمع شدن قطرات آب بروی سنسور و یا به اصطلاح شبنم زدن آن می باشد که در چنین حالتی بایستی با رعایت احتیاط کامل و بعد از قطع کردن برق دستگاه ، اقدام به خشک کردن سنسور نمود.

 


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال ششم – 6 ) در صورت بالا رفتن بیش از حد پارامترهای دما و رطوبت به صورت صعودی و عدم نمایش درست دما و رطوبت در نمایشگرهای دستگاه باید به روش زیر عمل کرد : 

در مرحله اول سنسور رطوبت را به صورت کامل کنترل می نمائیم تا شکستگی یا هرگونه اختلال دیگر نظیر پارگی یا زدگی در سیم و… در ظاهر برد و سنسور وجود نداشته باشد و پس از آن به سراغ سوکت نری و مادگی سنسور با برد رفته و پس از خاموش کردن دستگاه ، سنسور رطوبت را از سوکت خود جدا کرده بار دیگر محکمتر و با دقت تر وارد سوکت مینمائید.

پس از راه اندازی و روشن شدن دوباره دستگاه اگر رطوبت نشان داده شده مابین 0 الی 100 درصد باشد عملکرد سنسور قابل قبول است در غیر این صورت بایستی نسبت به خرید یا گارانتی کردن سنسور اقدام و پس از تعویض سنسور جهت انجام کالیبره با خدمات پس از فروش تماس حاصل نمائید.

همچنین در صورت بروز مشکل ، بالا رفتن بیش از 3الی4 درجه ای دما درصورتی که محیط جوجه کشی دارای دمای مناسب 20 الی 25 درجه ای باشد.

دماسنج آنالوگ استاندارد را داخل دستگاه گذاشته و نسبت به سنجش دمای واقعی داخل دستگاه اقدام نمائید.

درصورت بالا بودن دمای داخل دستگاه باید در اسرع وقت با بخش خدمات تماس گرفته و نسبت به تعمیر خروجی هیتر بروی برد کنترل اقدام شود.

توجه داشته باشید که سنسورهای دستگاه دارای عمر مصرفی بوده لذا بایستی با در نظر گرفتن میزان استفاده از دستگاه نسبت به تعویض سنسورها اقدام نموده و حتما با بخش خدمات پس از فروش تماس حاصل نمائید.

مهندس اشرفی ۰۴۴٫۳۳۷۴۴۹۸۸ ۰۹۱۰۴۴۲۳۴۰۵


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال هفتم – 7 ) هنگام بخار بستن شیشه دستگاه و دیده شدن بخار و قطره های آب بروی شیشه دستگاه به نکات مهم زیر توجه داشته باشید : 

هر دستگاه جوجه کشی از آب برای تولید بخار و رطوبت استفاده میکند ، چنانچه حجم بخار داخل دستگاه بیش از حد نرمال محفظه باشد شیشه و بدنه دستگاه شروع به بخار بستن خواهد کرد.

در صورت مواجه با این مشکل حتما در نظر داشته باشید که دمای محیط شما پایین تر از حد نرمال بوده و نسبت به گرم کردن نسبی دمای محیط خود اقدام نمائید.

در صورت برطرف نشدن مشکل جهت جلوگیری از خراب شدن سنسورها و سایر قطعات دستگاه ، بعد از قطع کردن برق دستگاه ، درب دستگاه را باز کرده و با پارچه ای نرم و لطیف شیشه و بدنه دستگاه را خشک می نمائیم.

پس از آن با کم کردن حجم آب یا یا کم کردن دور ولوم بخارساز نسبت به رفع مشکل عمل کنید. باید توجه داشته باشید که دما و رطوبت محیط نیز در بخار زدن شیشه دستگاه دخیل است.


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال هشتم – 8 ) با توجه به الزامی بودن کنترل دما و رطوبت داخل دستگاه و محیط جوجه کشی بوسیله دما سنج و رطوبت سنج های استاندارد در هنگام مواجه با اختلاف در دما سنج و رطوبت سنج داخلی دستگاه با نمایشگرهای دستگاه طبق اصول زیر رفتار نمایید:

در دستگاههای جوجه کشی باتوجه به حساسیت زیاد کنترل دما و رطوبت داخل دستگاه ، بایستی هر اپراتور جوجه کش نسبت به تهیه دماسنج و رطوبت سنج استاندارد برای کنترل هرچه بیشتر دما و رطوبت داخل دستگاه ، اقدام نماید.

پس از تهیه دماسنج و رطوبت سنج استاندارد و قرار دادن آن در داخل دستگاه بایستی اقدام به سنجش اختلاف موجود میان عدد دماسنج و رطوبت سنج تهیه شده با نمایشگرهای دستگاه صورت بگیرد و در صورت وجود اختلاف آن را یادداشت کرده و پس از آن با بخش خدمات تماس حاصل فرمائید تا با راهنمایی مهندسین گروه صنعتی اسکندری اقدام به کالیبره دستگاه نمائید.

“توجه : رطوبت سنج یا دماسنج آنالوگ بایستی در نزدیکی سنسورهای مربوطه داخل دستگاه قرار بگیرند”

“دما سنج و رطوبت سنج های استاندارد به دما سنج و رطوبت سنج های میله ای و یا آنالوگی گفته می شود که بصورت دقیق و در شرایط استاندارد و آزمایشگاهی کشورهای پیشرفته همچون فرانسه ، آلمان و…تولید و استاندارد سازی شده و با مارک همین کشورها ارائه بازار می شود”

 


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال نهم – 9 ) در صورت نچرخیدن و یا رد کردن موتور گردان دستگاه به نکات زیر توجه داشته باشید :

در گام اول توجه داشته باشید در صورت فشار دادن دکمه چرخش بایستی چراغ LED موتور بروی برد کنترل دستگاه روشن شود در غیر این صورت دکمه یا سوئیچینگ چرخش بروی برد کنترل خراب میباشد.

در صورت سالم بودن دکمه و روشن شدن چراغ LED موتور بروی برد توجه داشته باشید که با فشار دادن دکمه چرخش و نگه داشتن آن بایستی موتور به گردش در آمده و با برداشتن دست خود از روی دکمه چرخش ، چرخش موتور نیز متوقف شود در غیر اینصورت اپراتور جوجه کش بایستی ابتدا از عدم گیر کردن موتور یا اهرم و.. اطمینان لازم را بدست اورد و پس از آن با وارد کردن نیروی عمودی در جهت حرکت موتور سعی در رفع مشکل نماید اگر هنگام وارد کردن نیرو با شل بودن اهرم چرخاننده و یا به راحتی چرخیدن شفت موتور روبرو شود در این صورت وارد شدن نیروهای عمودی خلاف جهت حرکت موتور ناشی از گیرکردن سبدها ، راک ها و یا… همچنین عدم چینش صحیح سبد ها و شانه ها باعث شکستگی چرخدنده ها شده است.

در این صورت بایستی اپراتور جوجه کش نسبت به تهیه موتور چرخشی اقدام نماید.

باید توجه شود که در صورت چرخش شفت موتور و عدم چرخش یا شل بودن اهرم پلاستیکی سر موتور بایستی نسبت به تعویض اهرم پلاستیکی اقدام نمائید.

 

“توجه : در دستگاههای سایز بزرگتر شکستگی در چرخدنده های موتور گردشی عمدتا ناشی از عدم چینش صحیح شانه ها و یا سبدها در راک ها می باشد.

بایستی دقت شود که هنگام چینش شانه ها ظرافت و علم لازم جهت خنثی سازی بار اضافی صورت بگیرد.”

 


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال دهم – 10 ) هنگام مواجه شدن با کار نکردن فن ها و یا کند شدن حرکت فن ها اقدامات لازم زیر را انجام دهید :

درصورت عدم کار کردن هرکدام از فن ها ،ابتدا دستگاه را خاموش کرده وپس از آن اپراتور جوجه کش بایستی از اتصالات الکترونیکی فن ها و وصل بودن مناسب و محکم سوکت ها و سیم ها اطمینان حاصل کند و در صورت عدم کار کردن دوباره فن اقدام به تهیه آن نماید.

اما در صورت کند شدن حرکت فن ها یا شنیده شدن صداهای ناهنجار از فن هنگام کار کردن آن بایستی ابتدا دستگاه را خاموش کرده و پس از آن با استفاده از دستمال نرم و مرطوب اقدام به پاک کردن آهک ها و جرم بندی های دور شفت و پروانه فن نمود و هرگونه گردوخاک و جرم بندی ها را از بوش ها و موتور گردشی فن پاک کرد.

هشدار : قبل از انجام هرگرنه اقدامی حتما دستگاه را خاموش نمائید.

 


عیب یابی دستگاههای جوجه کشی

سوال یازدهم – 11 ) در صورت مشاهده چکیدن قطرات آب و نمناک شدن گوشه های زیرین دستگاه میتوان به روش زیر عمل کرد :

در فصول سرما و در صورت برودت هوا و کاهش دمای محیط با توجه به اصول حرکتی گرما از طرف منبع گرم(داخل دستگاه) به منبع سرد(بیرون دستگاه) گرما و رطوبت موجود در داخل دستگاه با برخورد به بدنه دستگاه و با توجه به سرد بودن محیط اطراف فرایند میعان رخ داده و قطرات آب تشکیل میشود و این قطرات آب از طریق شیار های موجود در لابلای ورق ها و …دستگاه به بیرون هدایت میشوند در چنین حالتی میتوان با گرم کردن محیط به حالت استاندارد از ریزش آن جلوگیری نمود در صورت تشدید مکرر این پدیده نیز میتوان بوسیله کمی موم درزگیرهای مختلف نسبت به مسدود کردن راه و مسیر ریزش آب اقدام کرد.

 


 

 

هشـــــــــــدارها :

با توجه به خطر برق گرفتگی زیاد قبل از هر اقدام تعمیری ، چک کردن و یا رفع نقص فنی حتما دستگاه را از پریز برق جدا کرده و خاموش نمائید.

با توجه به کارکرد دستگاه با برق شهری و وجود اتصالات در سوکت ها و…امکان برق گرفتگی بسیار زیاد می باشد.

لطفا از متصل بودن سیم ارت اطمینان لازم را حاصل کنید.

در صورت بروز هرگونه مشکل فنی دیگر ابتدا دستگاه را خاموش کرده و اتصالات الکتریکی آن را جدا نمائید و بلافاصله با بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری تماس حاصل نمائید.

بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری همه روزه از ساعت 8الی 17 (بغیر از ایام تعطیل)پاسخگوی شما می باشد.

لطفا در هنگام پیشامدهای خرابی و یا…در صورت تماس با بخش خدمات گروه صنعتی اسکندری تمرکز و آرامش لازم را جهت داشتن ارتباط مثبت و سریع را حفظ نمائید.

پس از خرید دستگاه و در صورت داشتن هرگونه سوال فنی یا غیر فنی در مورد دستگاه های تولیدی گروه صنعتی اسکندری خواهشمندیم فقط با مهندسین بخش خدمات پس از فروش E.I.G تماس حاصل نموده و از هرگونه تماس با سایر بخش های این گروه اجتناب فرمائید.

 


 

مطالب مفید دیگر در صنعت جوجه کشی :

 


 

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به این نوشته امتیاز دهید :