آموزش استفاده از برد کنترلر جوجه کشی JDR 950

آموزش برد جوجه کشی JDR 950 : کنترلر JDR 950 از جدیدترین سیستم هوشمند کنترل فرایند جوجه کشی در دستگاه های جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری میباشد که بر روی تمامی دستگاه های جوجه کشی صنعتی و نیمه صنعتی اسکندری قابل نصب خواهد بود. این کنترلر نسبت به نمونه های قبلی خود یعنی JDR 900 , JDR 800 , JDR 700 دارای مزیت های فوق العاده بالایی می باشد، از جمله اینکه می توان گفت که در این کنترلر علاوه بر سنسور SHT SENSIRION از یک نوع سنسور دما و رطوبت سنج مجزا نیز به عنوان سنسور زاپاس استفاده شده که در صورت ایجاد اختلال در سنسور اصلی، سنسور فرعی شروع به کار خواهد نمود و بدین ترتیب درصد هچ به طور شگفت انگیزی افزایش خواهد یافت.

این کنترلر اولین سیستمی می باشد که در آن از چهار سنسور همزمان استفاده شده است، سنسور اصلی SHT ساخت کشور سوئیس کنترل دما و رطوبت را بر عهده دارد و سنسور ثانویه LM35 داخل دستگاه نیز زمانی فعال خواهد شد که سنسور SHT بنا به هر دلیلی غیر فعال شود، سنسور دوم بلافاصله و بدون هیچ گونه اقدامی یا فشار دادن دکمه ای فعال خواهد شد و فرایند جوجه کشی را به دست خواهد گرفت.

علاوه بر آن سنسور محیطی به کار رفته در دستگاه نیز پیوسته دمای محیط را کنترل می کند و مطابق با دمای محیط اقدام به تولید گرما و رطوبت در داخل دستگاه می کند و منطق فازی دستگاه بر همین سنسور استوار است. سنسور چهارم قابل استفاده در دستگاه سنسور سنجش میزان دی اکسید کربن داخل دستگاه جوجه کشی می باشد که با هزینه 100 دلار ( بنا به سفارش مشتری ) قابل نصب خواهد بود، این سنسور نیز میزان CO2 داخل دستگاه را کنترل خواهد نمود و بر طبق ان کنترل تهویه دستگاه را به دست خواهد گرفت.

ویدیو آموزش برد جوجه کشی JDR 950

 مشاهده در سرویس اشتراک ویدیو EIG-SHOP

 


دسترسی سریع به محتوا :

 

JDR 950 برد جوجه کشی

JDR 950 برد جوجه کشی

علاوه بر آن یک نوع سنسور محیطی نیز از نوع 35 LM نیز بر روی برد دستگاه تعبیه شده که هر لحظه دمای محیط را مورد بررسی قرار داده و اطلاعات لازم را به هوش مصنوعی کنترلر اطلاع خواهد داد تا بر مبنای دمای محیط میزان دما و رطوبت درون دستگاه را تنظیم نماید بدین ترتیب می توان گفت که دستگاه با درب باز نیز قادر به جوجه کشی با راندمان بالا خواهد بود.

 

آموزش برد جوجه کشی JDR 950

آموزش برد جوجه کشی JDR 950 chicken-device.ir

بر روی کنترلر جوجه کشی جی دی آر۹۵۰ چهار دکمه کار گذاشته شده که به ترتیب از سمت چپ دکمه های down , up , set و hatch هستند و دو نمایشگر نیز بر روی آن طراحی شده که نمایشگر سمت چپ نمایانگر دمای داخل کابین دستگاه می باشد که به صورت اعشاری دمای داخل دستگاه را نشان می دهد و نمایشگر دوم نیز رطوبت داخل کابین دستگاه جوجه کشی را به صورت درصدی نمایش می دهد، توجه کنید وقتی که دستگاه را روشن و راه‌اندازی کردیم، دما و رطوبت زمان عادی نمایش داده خواهد شد و می توانید با نگه داشتن یا زدن هر یک از دکمه های فوق نسبت به تغییرات این نمایشگرها یک سری اقدام ها را انجام دهیم.

برای مثال زمانی که دکمه set را به مدت 3 ثانیه نگه می دارید دستگاه برای تنظیم دما به حالت چشمک زن در می آید و اگر دوباره دکمه set را بزنید دما ذخیره شده و نمایشگر رطوبت به منظور تنظیم رطوبت به حالت پالس یا همان چشمک زن در خواهد آمد. به عنوان مثالی دیگر از امکانات دستگاه می توان گفت وقتی که دکمه up را نگه میدارید نمایشگر رطوبت به جای نمایش رطوبت داخل دستگاه، دمای محیط اطراف دستگاه جوجه کشی را نشان خواهد داد، سایر امکانات برد 950 در ادامه توضیح داده خواهد شد.

دکمه های کنترلی برد

دکمه های کنترلی برد

لازم به ذکر است که کنترلر 950 دارای ویژگی ها و امکانات منحصر به فردی هست که تمامی این امکانات و ویژگی ها از قبل در بخش طراحی کارخانه بر روی کنترلر نصب شده، بنابراین برای کار با دستگاه نیازی به کالیبره نمودن سنسور ها و هیچگونه تغییرات اساسی دیگری نیست و اگر نیازی برای تغییرات احساس شود قاعدتا باید با بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری تماس بگیرید و با مشاوره و راهنمایی همکاران بخش خدمات پس از فروش اقدام به انجام تغییرات در این منو ها بکنید.

خروجی جایگزین در کنترلر JDR 950

به منظور جلوگیری از ایجاد هر گونه اخلال در روند جوجه کشی، علاوه بر استفاده از سنسور جایگزین یا زاپاس، یک درگاه خروجی زاپاس نیز بر روی برد نصب شده است که در صورت خرابی هر یک از خروجی ها به سرعت جایگزین خواهد شد و کنترل ادامه کار را به دست خواهد گرفت. همانطور که می دانید در برد JDR 950 چندین خروجی وجود دارد که هر کدام وظیفه خاصی را بر عهده دارند.

به عنوان مثال خروجی فن اضطراری برای تامین برق فن های درون دستگاه تعبیه شده، خروجی هیتر برای تامین برق المنت ها و … که در صورت خرابی هر یک از درگاه های مربوطه ، برق آن قسمت به صورت خودکار و بدون هیچ گونه اقدامی بر روی درگاه جایگزین منتقل خواهد شد.

 

نحوه اعمال تنظیمات در کنترلر JDR 950

نحوه اعمال تنظیمات در کنترلر JDR 950

نحوه اعمال تنظیمات در کنترلر JDR 950

دقت کنید در هر جوجه کشی تنظیم دما ، تنظیم رطوبت و تنظیم تایم برای چرخش اولویت دارد و میدانیم که برای کار کردن با هر کنترلر جوجه کشی طبیعتاً دما، رطوبت و تایم چرخش تخمها باید به صورت احسنت کنترل شود و به بهترین شکل ممکن این تنظیمات باید رعایت شود. برای آموزش نحوه تنظیم دما ، رطوبت و چرخش لطفا اموزش های این مطلب را به صورت گام به گام دنبال کنید.

نکته اصلی اینجاست که شما برای تنظیم دما و رطوبت پرنده مورد نظرتان حتما باید به دفترچه راهنما، اینترنت، کتب و جدول بندی های مختلف دما و رطوبت نژاد های مختلف پرندگان مراجعه کنید و دما و رطوبت و تایم چرخش جوجه کشی مناسب با پرنده خودتان را انتخاب و تنظیم کنید.

برای شروع به تنظیم باید دکمه set یا تنظیم را به مدت 3 ثانیه نگه داشته و پس از شنیدن صدای بوق دستتان را از روی دکمه برمی دارید، در این حالت نمایشگر دما به حالت چشمک زن در خواهد آمد و با زدن دکمه های بالا و پایین می توانید دمای مورد نظر پرنده خودتان را با دقت صدم درجه تنظیم نمایید.

پس از اینکه دمای مورد نظر خودتان را تنظیم نمودید، یک بار دیگر دکمه set را می زنید تا دمای مورد نظر ذخیره شده و نمایشگر رطوبت به حالت چشمک زن در خواهد آمد که همانند مرحله قبل می توانید با کمک دو دکمه بالا و پایین می توانید رطوبت مورد نیاز پرنده را تنظیم کنید، پس از انجام تنظیمات لازم دوباره دکمه set را می زنید تا رطوبت تنظيم شده نیز ذخیره گردد و بدین ترتیب تنظیمات دما و رطوبت به پایان میرسد.

استفاده از دکمه Hatch

استفاده از دکمه Hatch

استفاده از دکمه Hatch

دکمه چهارمی که بر روی برد JDR 950 نصب شده دکمه هچ می باشد که برای تعیین دوره هچر یا ستر استفاده می شود، زمانی که شما دکمه هچ را فشار میدهید، دستگاه وارد تنظیمات تایم چرخش خواهد شد و با زدن دکمه های بالا و پایین زمان چرخش راک ها بر روی نمایشگر دما قابل تنظیم خواهد بود. زمانی که شما عدد 60 را انتخاب می کنید راک ها هر 1 ساعت یک دور کامل خواهد چرخید و هنگامی که عدد 120 را انتخاب می کنید راک ها هر دو ساعت یکبار یک دور کامل خواهند چرخید که این تایم چرخش برای پرندگان مختلف متفاوت خواهد بود.

اما نکته اصلی در مورد تنظیم دوره هچر می باشد که شما باید به کمک دکمه پایین (Down) آن را تنظیم کنید. اگر به نمایشگر رطوبت دقت کنید مشاهده خواهید کرد که المنت ها در حال چرخش هستند و این یعنی اینکه دستگاه در دوره ستر قرار دارد و وقتی که نمایشگر دما را بر روی عدد صفر قرار می دهید به صورت همزمان نیز نمایشگر رطوبت المنت های ثابتی را نشان خواهد داد که نشان می دهد دستگاه وارد دوره هچر شده و چرخش را متوقف خواهد ساخت.

کاربرد سوم دکمه Hatch برای زمانی خواهد بود که شما نیاز به بازدید از راک ها و تخم ها دارید ولی سمت راک ها به طرف دیگر است و شما قادر به دیدن تخم های درون شانه ها نیستید، برای این کار باید دکمه هچ را به مدت 3 و یا حتی بیشتر نگه دارید تا راک ها کاملا چرخیده شوند و تا زمانی که به صورت کامل و راحت به تخم ها دسترسی داشته باشید می توانید دستتان را از روی دکمه هچ بردارید و بدین ترتیب چرخش راک ها متوقف خواهد شد.

کالیبره نمودن سنسور محیطی با کمک دکمه UP

کالیبره نمودن سنسور محیطی با کمک دکمه UP

کالیبره نمودن سنسور محیطی با کمک دکمه UP

گاهی اوقات ممکن است که سنسور 35 LM محیطی به کار رفته در دستگاه در اثر افزایش طول عمر از کالیبره خارج شود، به عنوان مثال ممکن است دمای محیط 13.5 درجه باشد ولی سنسور محیطی عدد 13 را نشان دهد که در این صورت با کمک دکمه بالا(UP) میتوانید سنسور را کالیبره نمایید. بدیهی است که برای به دست آوردن دمای واقعی محیط باید از دماسنج های جیوه ای یا دماسنج های دیجیتالی و یا ابزارهای دقیق تستو استفاده نمایید.

برای این کار کافیست به مدت 20 ثانیه دکمه UP را نگه دارید، نمایشگر رطوبت در چند ثانیه اول دمای محیط را نشان خواهد داد و به محض رسیدن زمان به 20 ثانیه نمایشگر رطوبت مقدار C1 را نشان خواهد داد و نمایشگر دما نیز به صورت دو صفر چشمک زن در خواهد آمد که با کمک دو دکمه بالا و پایین می توانید دمای واقعی محیط را به سنسور بدهید و با زدن دکمه set اطلاعات مورد نظر ذخیره خواهد شد و سنسور نیز کالیبره خواهد شد.

امکانات جالب دکمه Down

امکانــات جالـــب دکمـــه Down

امکانــات جالـــب دکمـــه Down

وقتی که شما دکمه پایین یا DOWN را به مدت چند ثانیه نگه می دارید در مرحله اول دما و رطوبت تنظیم شده توسط شما را به شما نشان خواهد داد، در مرحله دوم که چند ثانیه بعد اتفاق خواهد افتاد ماکزیمم (حداکثر) دما و رطوبت در طول 24 ساعت گذشته و در مرحله سوم مینیمم (حداقل) دما و رطوبت در طول 24 ساعت گذشته برای شما نشان داده خواهد شد و در مرحله چهارم نیز میزان خطا و ارور های طول 24 ساعت گذشته برای شما به نمایش در خواهد آمد.

این امکان بسیار جالبی می باشد که شما با کمک آن می توانید وضعیت دستگاه را در طول 24 ساعت گذشته رصد کنید و تمامی اطلاعات تا 60 روز بر روی حافظه برد ذخیره خواهد شد.

موارد استفاده از دکمه set

موارد استفاده از دکمه set

موارد استفاده از دکمه set

نکته جالب و حائز اهمیتی که وجود دارد پشت دکمه set یا دکمه تنظیم است، قبلا نیز اشاره کردیم که زمانی که شما دکمه تنظیم را به مدت ۳ تا ۴ ثانیه فشار میدید و نگه می دارید سیستم مقادیر مورد نیاز جهت تنظیم دما و رطوبت را از شما می خواهد و شما باید دما و رطوبت مورد نظر خود را مشخص کنید. اما اگر زمانی که دکمه ست را فشار داده و نگه داشتید و انگشتتان را به مدت ۳۰ ثانیه یا ۳۵ ثانیه بر روی دکمه نگه دارید سیستم گرمایش دستگاه انتخاب خواهد شد.

همانطور که می دانید برای گرم شدن تخمها و برای اینکه دمای تخم در داخل دستگاه جوجه کشی بالا برود باید دمای تخم و دستگاه همزمان با یکدیگر بالا برود یعنی وقتی که تخم مورد نظر را از دمای محیط ۲۰ و ۲۵ درجه به داخل دستگاه انتقال میدهید داخل دستگاه به هیچ وجه نباید گرم باشد چون باعث تعریق سطحی پوسته تخم شده و به شدت برای تخم زیان آور خواهد بود. بنابراین دمای داخل کابین دستگاه باید بسیار بسیار آهسته بالا برود یعنی ابتدا دمای داخل کابین باید در دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه محیط باشد و برای رسیدن به دمای ۳۷ و ۳۸ سانتیگراد که دمای مناسب برای جوجه کشی از عمده پرنده گان است، تنظیم دما باید حول و حوش 5 الی 6 ساعت و گاها نیز تا ۷ ساعت طول بکشد.

اما سیستم کنترلی JDR 950 طوری طراحی شده که در حالت اسپید یک یا در حالت گرمایش آهسته دما با سرعت کمتری بالا برود. اما در بعضی مواقع بعضی از کارشناسان یا بعضی از افراد اپراتور جوجه کش می خواهند که فرایند کنترل و تامین دما حالت شدتی داشته باشد و دمای دستگاه بسیار با سرعت بالا برود تا داخل کابین را سریعتر گرم کند. در چنین حالتی شما میتونید با نگه داشتن دکمه ست سوئیچ کنید به حالت اسپید ۲ و دستگاه را در حالت گرمایش تند قرار دهید برای اینکه بیشتر با این موضوع آشنا شوید دکمه ست را فشار داده و به مدت 30 الی 35 ثانیه نگه دارید تا کلمه 1SP- یا 2SP- بر روی نمایشگر دما نشان داده شود.

پس از اینکه دکمه را فشار دادید پس از 3 الی 4 ثانیه صدای بوقی را خواهید شنید که به منظور تنظیم دما و رطوبت می باشد ولی شما هم چنان باید انگشت تان را بر روی دکمه مورد نظر نگه دارید تا بوق ممتدی را بشنوید و همزمان با آن نیز کلمه های 1SP- یا 2SP- را بر روی نمایشگر مشاهده خواهید نمود. اگر دستگاه در حالت اسپید 1 باشد به حالت اسپید 2 منتقل خواهد شود و کلمه 2SP- را خواهید دید و اگر دستگاه در حالت اسپید 2 باشد به حالت اسپید 1 منتقل خواهد شد که کلمه 1SP- را نمایش خواهد داد.

بازگشت به تنظیمات کارخانه در JDR 950
بازگشت به تنظیمات کارخانه در JDR 950

بازگشت به تنظیمات کارخانه در JDR 950

ممکن است در پاره ای از مواقع کنترلر دستگاه دچار مشکل شود یا زمانی که شما به عنوان اپراتور جوجه کشی وارد منوی مخفی تنظیمات دستگاه می شوید، این امکان وجود دارد که تنظیمات دستگاه را دستکاری کنید و بخواهید دوباره کنترلر را به حالت اولیه برگردانید.

برای اینکار باید دستگاه رو ریست کنید و به حالت کارخانه برگردانید که اصطلاحا ریست فکتوری نامیده می شود، حتما باید به این نکته توجه داشته باشید که ریست فکتوری را تنها و تنها با نظر کارشناسان بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری انجام دهید، چرا که زمانی که شما دستگاه را ریست فکتوری میکنید تمامی تنظیمات چه از قبیل کالیبره برای سنسور ها که از قبیل تنظیمات دما و رطوبت و … به حالت اولیه یا همان تنظیمات کارخانه برخواهد گشت و این ممکن است که تلورانس یا رفع خطای دستگاه شما را به هم بزند و نیاز به کنترل اساسی روی دستگاه وجود داشته باشد.

بنابراین حتماً با مشورت با کارشناسان بخش خدمات پس از فروش اقدام ریست فکتوری کنید کما اینکه نحوه ریست کردن در ادامه آموزش داده خواهد شد.

برای که دستگاه را ریست فکتوری کنید باید حتما دستگاه را خاموش کنید و سعی کنید زمانی این کار را انجام دهید که هیچ تخمی درون دستگاه وجود نداشته باشد، برای خاموش‌ کردن دستگاه، سیم پاور برق را از دستگاه جدا نموده و قبل از اینکه بخواهید دستگاه را روشن کنید دکمه DOWN و دکمه SET را به صورت همزمان فشار داده و نگه میدارید و با دست دیگر نیز سیم پاور را به دستگاه متصل می کنید، پس از 2 الی 3 ثانیه بوق ممتدی را خواهید شنید و همزمان با آن نیز کلمه های FAC و rES را بر روی نمایشگر های دما و رطوبت خواهید دید که این به معنای موفقیت آمیز بودن عملیات بازگشت به کارخانه می باشد.

دانلود-فایل-PDF-آموزش-برد-جوجه-کشی-jdr-950

دانلود فایل PDF آموزش نصب و راه اندازی برد جوجه کشی JDR 950

 


در نهایت نیز ضمن آرزوی موفقیت برای شما عزیزان، خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه انتقاد یا پیشنهاد از طریق نظرات با مسئولین EIG در میان بگذارید. نظرات شما برای ما بسیار مفید و ارزنده می باشد و در ارائه محصولی بهتر و خدماتی ایده آل تر بسیار کمک کننده خواهد بود.

85 thoughts on “آموزش راه اندازی و نحوه کار با برد جوجه کشی JDR 950

  1. مسلم گفت:

    سلام من یک دستگاه jdr950خریدم ولی هیچ گونه آشنایی با این دستگاه ندارم ویدیو هارو دیدم ولی هیچ تسلطی بر کارکرد دستگاه ندارم حتی چیدن تخم هارو هم بلد نیستم اگە میشه یە ویدیو یا جایی کە بشە بصورت عملی یاد بگیرم رو بە من پیشنهاد کنید.بنده اهل کردستان هستم،شهرستان سقز

    1. ادمین گفت:

      سلام
      در وحله ی اول با استفاده از اموزش هایی که وجود داره با دکمه ها و عملکرد اونها اشانه بشید ، سپس میتونید برای رفع مشکلاتی که دارید با بخش خدمات پس از فروش ما تماس بگیرید :
      ۰۴۴۳۳۷۴۴۹۳۲ خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری

    2. جلیل نیازمند از سقز گفت:

      من می خواهم دستگاه را راه اندازی کنم دستگاه رطوبت ساز راه هم وصل کنم وچطوری راه اندازی کنم وتخم هاراچطوری در دستگاه بزارم ممنونم راهنمایی کنید

    3. ادمین گفت:

      سلام جناب نیازمند
      بعد از اتصال رطوبت ساز به کنترلر ، اموزش داخل سی دی همراه دستگاه رو در رابطه با راه اندازی کنترلر jdr950 مشاهده کنید
      در مورد قرار دادن تخم ها هم بسته به نوع تخم داره ، به پست زیر برید و ویدیوی آموزشی موجود رو مطالعه کنید :
      نحوه قرار دادن تخم نطفه دار در دستگاه جوجه کشی

  2. Star گفت:

    سلام من ی دستگاه ۲۰۱۶ تایی خریداری کردم سوال داشتم

    1. ادمین گفت:

      سلام
      لطفا برای رفع مشکلات فنی با شماره ی زیر تماس بگیرید :
      ۰۴۴۳۳۷۴۴۹۳۲ بخش خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری

  3. سعید گفت:

    من یه دستگاه ۱۶۸ تایید گرفتم می خواستم بدونم مقدار مصرف برقش چند وات هست واین که خودش اینورتر داره یا باید بگیرم

    1. ادمین گفت:

      سلام
      مصرف در فازهای مختلف کارکرد شامل شروع کار ، ستر و هچر متفاوت هست ، برای اطلاع دقیق در این مورد با کارشناس ما تماس بگیرید :
      ۰۹۱۴۴۴۸۵۵۹۰ مهندس علیزاده (تماس تلفنی ، تلگرام و واتس اپ)
      خیر ، همراه دستگاه اینورتر ارائه نمیشه و باید جداگانه خرید بشه

  4. نصیری گفت:

    سلام روشن شدن چراغ co در دستگاه ۹۵۰ نشانه چی هست؟

    1. ادمین گفت:

      سلام
      برای توضیحات بیشتر با بخش خدمات پس از فروش ما تماس بگیرید

  5. اسماعیل غفاری گفت:

    دلیل این اتفاق چیه؟

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام
      این برد مجهز به فیوز اضطراری هست که اتومات وارد کار میشه
      برای اطلاعات دقیقتر و راهنمایی بیشتر با واحد خدمات پس از فروش ما تماس بگیرید :
      ۰۴۴۳۳۷۴۴۹۳۲

  6. شکرالهی گفت:

    سلام وقتتون بخیر .چطورمیتونم صدای بوق دستگاه روقطع کنم؟

  7. شهرام گفت:

    سلام خسته نباشید دستگاه jDr950خریدم صحفه نمایشگر درحال چشمک زدن متوالی یبارم خاموش روشن کردم ولی درست نشد میشه لطفا راهنمایی کنید

    1. برای راهنمایی تماس بگیرید

      مهندس اشرفی
      ۰۴۴٫۳۳۷۴۴۹۸۸

  8. طاها گفت:

    سلام آیا فن قسمت هیتر باید دائما کار کند

  9. رضا گفت:

    سلام در داخل دستگاه یدونه سیم زرد است اون سیم چی هست باید داخل دستگاه باشه

  10. معین گفت:

    این برد امکان اتصال به سیستم کنترل از راه دور را دارد

    1. کارشناس وب سایت گفت:

      بله دارد

  11. ناشناس گفت:

    سلام دریچه های پشت دستگاه وبالای فن رطوبت ساز دستگاه مدل جی دی ار ۹۵۰ باید باز باشه یا بسته

    1. کارشناس وب سایت گفت:

      به عوامل مختلفی بستگی داره بهتر با خدمات پس از فروش تماس بگیرید

  12. صدیقه گفت:

    سلام خسته نباشید.ببخشید این امکان توی برد ۹۵۰که دما رو به صورت خودکار میبره بالا به ضرر تخم مرغ نیست؟یا چرا اینطور میشه؟ این اتفاق هر با ک سنسور co2روشن میشه اتفاق میفته …من مقاله شما رو خوندم اما متاسفانه مطلبی در این مورد نبود ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. کارشناس وب سایت گفت:

      طبق منطق فازی دستگاه ، دما و رطوبت به صورت آهسته بالا خواهد رفت که هیچ ضرری برای تخم نطفه دار نخواهد داشت.

    2. صدیقه گفت:

      ممنون از بابت جوابتون.فقط اگ.روی دستگاه های قدیمی اسکندری برد ۹۵۰نصب بشه که رطوبت ساز در اون دستگاه التراسونیک هستش بازه هم منطق فازی روی اون عمل میکنه یا اینک باید رطوبت ساز دستگاه رو تغیر و آتومایزر کرد؟اگر باید این کار انجام بشه از چه طریق باید اقدام کنم تا رطوبت ساز تهیه کنم .ممنون از بابت وقتی که میزارید 🌹💐

    3. کارشناس وب سایت گفت:

      برای دریافت راهنمایی کاملتر بهتره با خدمات پس از فروش تماس بگیرید
      ۰۴۴۳۳۷۴۴۹۳۲

  13. حمید رضا گفت:

    سلام ببخشید میخواسم بدون در دستگاه ۱۰۰۸تای چ رطوبت سازی وجود دارد

    1. کارشناس وب سایت گفت:

      رطوبت ساز گرم آتومایزر

    2. محمدذوالفقاری مشهد گفت:

      سلام ، آیا سنسوزهای اصلی دما ورطوبت دستگاه مانند سام وان کره ای قابل کالیبره شدن هست باتوجه به اینکه به مرور زمان وبدلایل مختلف ازحساسیت سنسورها کاسته میگردد.

  14. حیدر گفت:

    سلام، برد ۹۵۰ قابلیت شمارش روزهای جوجه کشی را دارد؟

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام
      خیر

  15. شریفی گفت:

    سلام خدمت شما، قیمت برد JDR950 چنده؟ ممنون

    1. کارشناس وب سایت گفت:

      لطفا با کارشناسان فروش تماس بگیرید
      ۰۹۱۴۴۴۸۵۵۹۰

  16. علی نصیری گفت:

    سلامت قیمت برد jdr950 چقدر هست و چطور میشه خرید کرد

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام
      در حال حاضر این محصول به فروش نمی رسد.

  17. علی خانبانی گفت:

    سلام چرا ویدیو دانلود نمیشه

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام
      دوباره بررسی شد ، بدون مشکل پخش و دانلود میشه.

  18. علی گفت:

    سلام.
    دستگاه من هر چند دقیقه یکبار عدد ۳۱ یا ۳۲ رو در قسمت نمایشگر دما نشون میده و بوق ممتد میزنه.دلیل این کار دستگاه چیه؟
    ممنونم از راهنمایی های شما

    1. کارشناس وب سایت (احمدی) گفت:

      با خدمات تماس بگیرید
      ۰۴۴۳۳۷۴۴۹۳۲

    2. امیدم گفت:

      سلام ببخشید میشه بگید که هر ۵دقیقه یک بار روی نمایشگر دما ۳۱ یا ۳۲ رو نشون میده با بوغ ممتد کوتاه دلیلش چیه لطفا

    3. سید عبدالباسط سیدی گفت:

      چه نوع دستگاهیه
      چند تایه

    4. Ayoub گفت:

      دمای اتاقه بیش از حد رفته بالا

  19. علیرضا گفت:

    با سلام خسته نباشید ببخشید یه سوالی داشتم اون این که الان روی دستگاه های برد۹۵۰سنسور اکسیژن نصب شده یا باید جداگونه خرید یا سفارش داد

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام
      این قابلیت به صورت سفارشی هست و میتونید جداکانه سفارش بدید.

  20. مهدی گل زاده گفت:

    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    بنظر من اگر روی برد دکمه چرخش موتور رو جداگانه میگذاشتید بهتر بود.
    برای سنسور دوم(زاپاس) هم از سنسور سوئیسی استفاده می کردید بهتر بود.
    نوشته های روی برد فارسی میشد بهتر بود
    لامپ ال ای دی تهویه اظطراری هم نصب میشد بهتر بود
    یک قسمت کف دستگاه تعبیه میشد برای شتشوی دستگاه و تخلیه آب موجود در دستگاه
    جای که چرخ های دستگاه نصب میشد عایق بندی بهتری میشد که نشتی ندهد
    یک پیشنهاد جهت گردش بهتر هوا در داخل دستگاه داشتم اونم اینه که قسمت کناری دستگاه از داخل دو طرف تهویه های تعبیه شود ‌که هوا تولید شده از فن کف دستگاه رو از کنارهای طبقات بسمت شانه ها ارسال میکرد گردش هوای بهتری تو دستگاه ایجاد میشد و راندمان دستگاه خیلی بهتر میشد
    باتشکر فراوان از شما

    1. کارشناس وب سایت (احمدی) گفت:

      ممنون از پیشنهادات ارزنده شما
      حتما به بخش مربوطه ارجاع داده میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از پاسخ به نظر خود، شماره همراه را در کادر زیر وارد کنید.