خواص گوشت و تخم کبک

دیدگاهی وجود ندارد

خواص گوشت و تخم کبک

partridge

تخم و گوشت پرندگان به دلیل داشتن مقدار کم تر چربی و کرسترول نسبت به گوشت قرمز و از طرفی پروتین بیشتر از ارزش غذایی بالاتری برخوردارند

تخم پرندکان علی رغم کوچک بودن آن (یک سوم تخم مرغ) نسبت به تخم مرغ دارای 5 برابر فسفر ، 7/5 برابر آهن ، 6 برابر ویتامین B1و 15 برابر ویتامین B2   (ریبوفلاوین) است تخم کبک حاوی انواع اسید آمینه کمیاب و پروتین زیاد است تخم کبک در مقایسه با تخم بلدرچین و مرغ بسیار خوش طعم تر است بنابراین برای کودکان که به دنبال غذاهای خوشمزه هستند بسیار مناسب است .

تخم کبک در مقایسه با تخم بلدرچین و مرغ بسیار خوش طعم تر است  بنابراین برای کودکان که به دنبال غذاهای خوشمزه هستند بسیار مناسب است .

میزان پروتین در گوشت کبک در مقایسه با سایرپرندگان 5 تا10 درصد بیشتر است  در هر 100 گرم گوشت کبک 24.5 گرم چربی و حدود 1 تا 1.5 گرم مواد معدنی وجود دارد گوشت این پرنده حاوی فسفر منیزیم آن گوگرد و پتاسیم به مقدار قابل توجه است طبخ گوشت کبک گرم و زود هضم است ، مقدار چربی و کلسترول در تخم و گوشت کبک نیز در مقایسه با سایر پرندگان کمتر است .

partridge (2)

مصرف تخم و گوشت کبک باری تقویت قوای فکری و جنسی ، برطرف کردن ضعف عمومی بدن ،درمان فشار خون ، بیخوابی ، عقب آفتادگی جسمی ، تقویت  دستگاه  گوارش درمان آسم و پیشگیری از بیماری های قلبی ، عروقی موثر است ،

در طب سنتی مصرف جگر کبک به صورت خام در درمان بیماری صرع توصیه شده است زهره (صغرا) کبک به صورت روغن زیتون برای تقویت حافظه و چشم توصیه  میشود مغز کبک جهت بر طرف شدن یرقان مصرف  میشود .

 

در بین گوشت مصرفی در ایران گوشت کبک بیشترین درصد پروتین خام را دارد

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

اطلاع از
avatar
wpDiscuz