تجهیزات خط تولید خوراک طیور

تجهیزات خط تولید خوراک طیور | جیره نویسی مرغ

دیدگاهی وجود ندارد برچسب: ،،،،،،،
 

تجهیزات خط تولید خوراک طیور | جیره نویسی مرغ

تجهیزات خط تولید خوراک طیور | جیره نویسی مرغ

در ادامه مطلب راه اندازی خط تولید خوراک طیور  به بررسی تجهیزات خط تولید خوراک طیور خواهیم پرداخت.با ما همراه باشید.

 

میکسر افقی | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

میکسر نواری مداوم
میکسر مداوم یا «دو نواره» شامل یک نیم بشکه ثابت افقی با یک شفت مرکزی حاوی ریبون های مارپیچی است که

وقتی میله مرکزی دستگاه و ریبونها روی آن کار می کنند مواد از یک طرف به طرف دیگر انداخته می شوند.

ظرفیت این دستگاه از چند لیتر تا چند متر مکعب است.

سرعت میله مرکزی به موازات تغییر محیط نوارهای خارجی به طور معکوس

تغییر می کند و بهترین اندازه انها ۷۵ تا ۱۰۰ متر در دقیقه است.

از آنجا که مواد از یک طرف به طرف دیگر دستگاه انداخته میشوند لذا می توان

مواد را از هر طرف خارج کرد.

پاک کردن این نوع دستگاه مستلزم واژگون کردن آن می باشد.

میکسر نواری غیر مداوم | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

این نوع میکسر شبیه میکسر مداوم نواری است با این تفاوت که به جای نوارها، «پرههای آهنی» بر روی میله مرکزی نصب شده است.

عمل این دستگاه متفاوت از دستگاه قبلی است و به ویژه برای مخلوط کردن مایعات با مواد جامد خشک مناسب است.
این دستگاه در ابعاد و اندازه های مختلف ساخته می شود و سرعت حرکت لبه خارجی پرههای آن بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ متر در دقیقه است.

میکسر عمودی | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

ساختار میکسر عمودی شامل یک استوانه، مخروط یا ظرف هوپر مانند

با یک مارپیچ بالا بر منفرد یا دوبله است

که به طور عمودی درست در مرکز دستگاه گذاشته شده است.
مارپیچ مرکزی به سرعت ۱۰۰ تا ۲۰۰ دور در دقیقه میچرخد

و به صورت عمودی مواد وارد شده را از قسمت کف میکسر به سمت بالا می برد.
روند بالا رفتن مواد و دوباره به پایین آمدن آنها چند بار تکرار می شود تا مخلوط یکنواخت و مناسبی به دست آید.
میکسر عمودی مدت زمان مناسب برای کار این نوع میکسر، ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است.

بارگیری این میکسر از بالا انجام می شود تجربه نشان میدهد که میکسرهای عمودی برای مخلوط کردن

مواد خوراکی جامد یا مایع و یا مواد با اندازه ها و چگالی های مختلف مناسب نیست و یکنواختی مناسبی ایجاد نمی کند.
تمیز کردن قسمتهای داخلی این نوع میکسر امکان ناپذیر است و لذا مقداری از مواد خوراکی

به جا مانده از بار قبلی به بار جدید منتقل میشود و آن را آلوده میکند.

انواع دیگر میکسر| تجهیزات خط تولید خوراک طیور

ميکسر طبله چرخان، نوع سوم ميکسر نوع «طبیله چرخان افقی» است

که به صورت یک استوانه یک طرف صاف یا استوانه ای است که در هر طرف آن حالت قیفی پیدا کرده است.
دو طرف میکسر ممکن است صاف باشد یا مجهز به پردها و پاروهای مختلفی باشد

که مواد خوراکی را گرفته و در محل خود فرو می اندازد.
تجهیزات خط تولید خوراک طیور در این نوع میکسرها عمدتاً مواد خشک و حساف

با فیزیک یکنواخت را بهتر می توان مخلوط کرد.

میکسر توربینی  | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

یکی از اشکال اصلاح شده این میکسر، میکسر توربینی است که از یک استوانه ثابت تشکیل شده است

که میله مرکزی چرخانی دارد و روی آنها پرهها، پروانه ها و پاروها و تیغه هایی نصب گردیده است

به طوری که بتواند مواد را به صورت مداوم روی هم بریزند.

این نوع میکسر برای مخلوط کردن مواد خوراکی سنگین و افزودن مایعات به آن و جلوگیری از غلنبه شدن

مواد یا کیک شدن آنها استفاده می شود.

در این میکسر، مواد نرم از قبیل پودر یونجه و سبوس برنج باز هم خردتر می شوند.

مخلوط کردن کامل در این نوع دستگاه بین ۳ تا ۶ دقیقه به طول می انجامد مگر اینکه لازم باشد

کلوخه ها و غلنبه های مواد که در نتیجه ریختن آنها به داخل توده مواد ایجاد شده وقت بیشتری برای باز شدن لازم داشته باشند.

در این نوع میکسر می توان میله شفت دستگاه را تنظیم کرد و مقداری عمل سانتریفوژ به آن داد

ولی نباید سانتریفوژ به شیوه افراطی اعمال شود.

میکسر نو تا | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

در کشور هلند میکسری به نام «توتا» ساخته شده که شامل یک قیف واژگون است و مارپیج های مخلوط کننده

در درون محوطه مخروطی قرار گرفته است و در محوطه درونی و کنار دیواره آن به حرکت در می آید.

این نوع میکسر در اندازه های مختلف از نوع کوچک آزمایشگاهی برای پیش مخلوط کردن مواد شیمیایی و افزودنیهای

ویتامینی تا اندازه های بزرگ ساخته می شود.

این دستگاه برای تولید پیش مخلوط عناصر کم مصرف و نیز برای افزودن مقداری مایعات به مواد خوراکی

خشک خیلی مناسب است.

میکسر انتولتر | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

نوع دیگر میکسر تحت عنوان میکسر «انتولتر»” شامل یک دیسک چرخان پرسرعت است

که مواد خوراکی را باسرعت مناسب به سمت دیواره دستگاه پرتاب میکند.

این دستگاه برای از بین بردن کلوخهها و غلنبه های فشرده مواد بکار رفته و تخم سوسکها را غیرفعال می کند.
به هر حال از آنجا که این دستگاه موجب تخریب پوشش ژلاتینی ویتامین A می شوند

استفاده از آن برای همه منظورها توصیه نمی شود.

میکسر مایعات | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

روغن ها و یا نمونه های روغن قابل حل در آب را به عنوان منبع انرژی و یا برای تأمین یک ماده مغذی خاص به جیره میزنند.

اگرچه ویتامین های محلول در روغن E ،D ،A و K به صورت کنسانتره خشک در دسترس است

ولی می توان آنها را به شکل خالص و یا پیش مخلوط به جیره افزود.

مایعات حاوی مواد مغذی را می توان سریع تر و با یکنواختی بیشتری با جیره مخلوط کرد.

بنابراین میکسر مایعات در کارخانجات خوراک سازی مورد استفاده قرار می گیرد.
این میکسرها شامل یک لوله یا استوانه افقی هستند که تعدادی سیم یا پره به شیوه یکسانی در اطراف میله

شفت مرکزی و چرخان آن نصب شده است.

گاه اوقات میله مرکزی توخالی است و مایعات وارد آن شده و از طریق پره ها به اطراف اسپری می شوند.
برخی مدل ها دارای سرعت ۴۰۰ تا ۶۰۰ دور در دقیقه هستند ولی برخی از آنها تعداد دور بالغ بر ۱۲۰۰ دور در دقیقه دارند.
مواد خوراکی از قبیل مواد محلول ماهی و مواد محلول مخمرها، ملاس و یا روغن ماهی را میتوان

به صورت پیش مخلوط با میکسرهای با سرعت مختلف مخلوط کرد و یا انها مایعات را با مواد خوراکی خشک مخلوط نمود.

اداره میکسرها و ارزیابی آنها | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

مخلوط کردن مناسب مواد خوراکی در کارخانه مستلزم افزودن مواد خوراکی در توالی معین و از پیش

تعیین شده به شکل آزمایشی است.
مرسوم این است که ابتدا مواد خوراکی پرمصرف و در آخر مواد مواد ریز مصرف به درون میکسر هدایت شوند.
بهتر است مایعات پس از تمامی مواد خشک افزوده شوند مگر اینکه عکس آن ثابت شود.
زمان کل مخلوط کردن در دستگاه اهمیت دارد و تحت تأثیر ترکیب جیره است.
تمامی میکسرها باید بر اساس تشخیص آزمایشگاهی یک افزودنی شناخته شده به شیوه فیزیکی یا شیمیایی کالیبره شود

به طوری که فرایند مخلوط شدن بیش از اندازه و کمتر از حد مورد نیاز انجام نگردد.
نمک، گرافیت، ذرات آهن پوشش داده شده توسط رنگهای محلول در آب به عنوان ماده ردیاب استفاده میشود.
هر میکسر باید به طور جداگانه از نظر زمان مخلوط کردن بهینه و یا ظرفیت بهینه بارگیری در هر بار عملیات

مخلوط کردن دان آزمایش شود.

پلت کردن | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

تبدیل توده نرم و اغلب غباری شکل مواد خوراکی به شکل سخت و حبه مانند پلت از طریق

«فشردگی»، «اکسترود کردن» و «چسبیدن» مواد آن انجام می گیرد.
فرایند پلت کردن به معنی آن است که دان ارد شده و نرم در معرض بخار قرار گرفته و به صورت

ارد گرم و مرطوب و با فشار مناسب از «مشبک»” دستگاه پلت عبور داده شود و بلافاصله بعد از عبور

از دستگاه خنک و با استفاده از هوای تحت فشار خشک شود.

در مراحل تهیه دان پلت باید آب به یکسان به تمامی قسمتهای آن وارد شده و مرطوب گردد.
پلت کردن در دمای پایین یا با بخار کم تولید «پلت براق»” می کند

زیرا در زمان عبور از سوراخهای مشبک دستگاه تحت فشار بیشتری است و اصطکاک بیشتری را تجربه می کند.
یک چنین پلتی در واقع همان دان آردی اولیه است

که در کپسولی قرار گرفته باشد بدون اینکه اثرات مثبت ناشی از پختن در معرض رطوبت و گرما را تحمل کرده باشد.
مقدار مناسب رطوبت برای پلت خوب بستگی به ترکیب خوراک دارد ولى محدود بین 15 تا 18 درصد رطوبت مناسب است.

بنابراین در عملیات پلت زنی ۴ تا ۶ درصد رطوبت (به صورت بخار) به مواد افزوده می شود.

 

رطوبت موجب نرم و لغزنده شدن مواد شده و آماده فشردگی و اکسترود شدن میگردد و در حضور حرارت، مواد

نشاستهای خام موجود در سطح مواد خوراکی گیاهی موجود در آن تبدیل به ژلاتين می شود و در نتیجه

حضور ژلاتین، ذرات مواد به هم میچسبند.

تجهیزات پلت کردن

در عرض 20 ثانیه پس از ورود مواد به این دستگاه، مواد از یک توده حاوی ۱۰ تا ۱۲ درصد رطوبت در شرایط محیطی

به رطوبت ۱۵ تا ۱۶ درصد با دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه می رسند.
در مراحل فشردگی و اکسترود کردن متعاقب آن، دان گرم از سوراخهای مشبک دستگاه پلت زنی عبور می کند و دمای

آن باز هم بیشتر شده و به ۹۲ درجه میرسد.
پلت ها روی یک نوار تسمه مارپیچی تخلیه می شوند و از یک خشک کن تونلی افقی عبور می کنند و یا به یک هوپر الکا مانند

عمودی وارد می شوند و به مدت ۱۰ دقیقه در معرض هوای سرد قرار می گیرند

تا دمای آنها به دمای محیط و رطوبت آنها به پایین تر از ۱۳ درصد کاهش یابد.
خوراک هایی که دارای مقدار زیادی مواد خوراکی پر الیاف هستند احتیاج به مقدار بالاتری رطوبت دارند.
پلت وقتی گرم می شود اندازه اش کوچکتر می شود، پلت خوب در اثر کاهش اندازه، نمیشکند و تبدیل به کرامبل نمی گردد.

یک چنین خوراکی در معرض بخار پخته شده است و به خوبی ذرات آن در کنار هم می ماند.

جیره ها را می توان در هر دمایی (تا حد ۸۸ درجه) پلت کرد تا به راحتی از دستگاه خارج شوند بدون اینکه

ویتامین های آن در معرض تخریب قرار گیرند.

بر خلاف باورهای اولیه متخصصین، پلت فراهم شده عملاً دارای تمامی مواد مغذی موجود در مواد خوراکی اولیه می باشد.

از دست رفتن برخی ویتامین های حساس به گرما به مقدار جزئی رخ میدهد اگرچه در مورد ویتامین C مقدار آن

زیاد است و می توان مقدار آن را از طریق مصرف بیشتر در مواد اولیه جبران کرد.

کارکرد دستگاه پلت زنی | تجهیزات خط تولید خوراک طیور

آنزیمهای ویژه بزاقی از قبیل آلفا و بتا آمیلاز موجود در دانه های کامل گندم و فراورده های جانبی غلات همچنان

بعد از فراوری آسیاب و پلت کردن دان فعال هستند اگرچه مقداری از پودر آنزیم بکار رفته به عنوان مواد خوراکی اولیه از بین میرود.

از نظر عملی فرایند پلت کردن متضمن عبور مواد خوراکی نرم از سوراخهای مشبک فلزی است.

این سوراخها دارای شکل گرد یا مربع بوده و امتداد طولی آنها به صورت استوانه یا کونیک طراحی می شود.

در حلقه مشبک دستگاه پلت زنی از یک یا دو غلطک داخلی بر روی یک بادامک یا ابزار گریز از مرکز استفاده می شود

که به موازات توسعه اصطکاک و به دلیل وجود غذا بین غلطک و مشبک دستگاه موجب روشن شدن

میله شفت چرخان دستگاه می شود. غذا از میان سوراخهای مشبک

به صورت افزایشی عبور می کند به طوری که وقتی بعد از تولید پلت آن را برش دهیم،

لایه های محکمی از مخلوط مواد را مشاهده می کنیم.

مشبک دستگاه توسط یک موتور به حرکت در می آید و غلطکها تنها زمانی به کار میافتند که مواد غذایی بین غلطکها و مشبک

در معرض اصطکاک زیادی باشند. برای اینکه ذرات خشک دانه ها را برای فشردگی بیشتر انعطاف پذیر ساخته و اصطکاک آن را

کاهش داده و گرمای مکانیکی تولیدشده در جریان فشردن مواد را کاهش دهیم، اغلب مقداری آب به دان افزوده می شود.

این آب در زمان مخلوط کردن مواد و یا حتی در اطاق گرمادهی و آمادهسازی دستگاه پلت زنی و به صورت

مایع یا بخار فراهم می شود. لازم به ذکر که اگر آب به صورت بخار فراهم گردد ، دو هدف متحقق میگردد:

  1.  حجم بالایی از بخار آب بر روی سطح ذرات مواد خوراکی متراکم می شود و آنها را برای فشردگی بیشتر به صورت مرطوب و نرم در می آورد.
  2.  گرمای زیادی موجود در بخار، موجب ژلاتینی شدن نشاسته خام موجود در مواد گیاهی شده و چسبندگی مناسبی به دانه های پلت شده می دھد.

تجهیزات خط تولید خوراک طیور

اگر رطوبت کافی را نتوان به صورت بخار به دانه ها رسانید، می توان از افزودن آب

به آنها در زمان قبل از پلت کردن استفاده کرد تا حداقل خاصیت لغزندگی ناشی از حضور آب در آن ایجاد شود.
در صورت وجود غذاهای نرم و به منظور ایجاد فشردگی در آنها، نیازی به افزودن بخار نیست.
موادی از قبیل سبوس برنج، تخم پنبه آسیاب شده و کیک مغز دانه نخل را میتوان بدون افزودن رطوبت پلت کرد.
پلت به دست آمده اغلب به دلیل دمای بالای دستگاه وعدم وجود رطوبت، مقداری میسوزد

و در ضمن برق مصرفی آن به مراتب بیشتر از زمانی است که رطوبت به آن افزوده شده باشد.
چربی بالا نیز موجب لغزندگی مواد می شود.
مشبک حلقوی و غلطکهای دستگاه پلت وقتی در معرض گرمای زیادی قرار گیرند

نوعی خستگی فلزی در آنها ایجاد می شود و باید عوض شوند.
آماده سازی مناسب پودر یونجه خشک باعث می شود

که بتوان بیش از ۲۰۰۰ تن از آنها را با استفاده از یک مشبک (با ضخامت ۴۰ میلیمتر) پلت کرد.
به طور کلی بافت مخلوط خوراکهای نرم تغییر کرده و از ماده ای با چگالی حدود ۰/۴ به پلت فشرده

با چگالی ۰/۵ تا ۰/۶ گرم به ازای هر میلی لیتر تبدیل می شود.
در درون حلقه مشبک دستگاه، فشار اعمال شده به ۷۵ تا ۶۰۰ کیلوگرم در سانتیمتر مربع می رسد.
مواد خوراکی حاوی مواد الیافی بالا اغلب تولید پلتهای سخت می کند.
از طرفی مصرف خوراک های چرب و وجود مقداری رطوبت اضافی موجب کاهش کیفیت پلت می شود.
کیفیت پلت را میتوان به صورت سختی فیزیکی (در مورد غذای طیور و سایر دام ها) یا پایداری آن

در آب (در غذای ماهی) تعریف کرد به طوری که در زمان حمل و نقل در زمان یا آب خرد و داغون نشوند.

تجهیزات خط تولید خوراک طیور | جیره نویسی مرغ

برای تولید یک جیره پلت شده قابل قبول، مناسب و سهل الهضم لازم است

فرمول جیره مناسب بوده و اداره دستگاه پلت زنی به شیوه صحیحی اداره شود.

متغیرهای مؤثر بر اداره مکانیکی دستگاه به شرح است:

الف- ضخامت مشبک دستگاه بر قطر سوراخها و این بر کیفیت پلت تأثیر می گذارد.

ب- سرعت چرخش دستگاه برای هر ترکیب «ضخامت مشبک باقطر سوراخ ها» تنظیم شود.

ج- سرعت ورود مواد خوراکی به داخل دستگاه آمادهسازی مواد بر رابطه رطوبت دمای مواد اثر گذاشته و این

به نوبه خود بر کیفیت پلت تأثیر دارد.

مقدار بخار اضافه شده به حجم معینی از مواد خوراکی باید متعادل باشد به طوری که موتور دستگاه

با بالاترین آمپراژ خود کار کند.

در هر فشار بخار معینی، باز کردن دریچه بخار دستگاه ارتباط مستقیمی با مقدار آب وارد شده

به مواد خوراکی به صورت بخار آب دارد. د- شرایط جوی کارخانه بخصوص رطوبت نسبی که در کیفیت آمادهسازی مواد

قبل از پلت زنی تأثیر دارد، بر انتخاب نوع مشبک و تنظیمات دستگاه پلت نیز مؤثر است. تمامی موارد

فوق را باید با هر فرمول خاص دان تجربه کرد. این تجربیات نشان میدهد که کارکردن

با دستگاه پلت زنی در واقع یک هنر است و ارتباط چندانی با علم ندارد. مجدداً تأکید می شود

که زمانی دستگاه پلت زنی بهتر عمل می کند که آمپراژ موتور دستگاه برای ولتاژ موجود بهینه باشد.
بنابراین لازم است آمپرسنج دستگاه به طور مرتب در حین عملیات پلت زنی مشاهده شود.

در زمان اغاز فرایند پلت زنی، مقدار اندکی از مواد خشک نرم وارد اطاقک دستگاه می شود و در نتیجه

آمپر سنج نسبت به بار وارد شده به دستگاه کمتر از میزان بهینه عکس العمل نشان میدهد.

نحوه اکسترود شدن دان پلت

افزودن بخار به دستگاه موجب کاهش رقم آمپر سنج می شود که مبین اثر لغزنده رطوبت بر مواد است.

اکنون مقدار بیشتری دان خشک وارد اطاقک آماده سازی می شود و به مشبک می رسد و در نتیجه آمپرمتر بالا میرود.

وجود بخار بیشتر باعث کاهش آن میگردد. با تنظیم مقدار مواد خشک وارد شده به دستگاه و دریچه

بخار آن می توان وضعیت پایداری ایجاد کرد که در آن موتور با حداکثر آمپراژ کار کند و تولید

پلت با بیشترین ظرفیت ممکنه در دستگاه ادامه یابد.

این شرایط طبیعتاً منطبق با حداکثر کیفیت پلت هم هست که خود متاثر از ترکیب مخلوط خوراک موجود در دستگاه می باشد.
دیاگرام برش طولی یک دستگاه پلتزنی با ظرفیت بالا(۲۰۰ اسب بخار) نشان داده شده است.

با وجود اینکه انتقال نیرو به دستگاه از طریق تعدادی تسمه انجام می شود ولی ممکن است این نیرو از

طریق جعبه دنده به میله اصلی  دستگاه وارد گردد.

مواد خوراکی موجود در محفظه دان  به صورت منظم و با مقدار معینی در هر مقطع زمانی

توسط یک تغذیه کننده یا فیدر قابل تنظیم  وارد اطاقک آماده سازی  می شود.

پاروهای موجود در این اطاقک، دان وارد شده را به هم می زنند تا دان و بخار با هم بخوبی مخلوط شوند.

آنگاه خوراک آماده توسط یک توزیع کننده  به اطاقک پلت زنی وارد می شود و در آنجا از خلال سوراخهای موجود

در مشبک دستگاه  عبور کرد و اکسترود می شود. وقتی مشبک میچرخد،

غذا توسط سه تا غلطک  در برابر دیواره داخلی آن تحت فشار قرار میگیرد.

نحوه اکسترود شدن دان پلت

به دلیل سرعت بالای چرخش و بار سنگین دستگاه ، مشبک، لازم است دستگاه به خوبی روی میله اصلی دستگاه جا بیافتد.

این عمل از طریق نصب پوشش دوجداره مشبک و پیچهای محکم آنها  انجام می شود.

غلطکها معمولاً دارای پوسته رویین سخت شده ای هستند و سطح رویی آنها دندانه دار است

تا اصطکاک بیشتری بوجود آورده و سر خوردن مواد را کاهش دهند.

غذای موجود در داخل اطاقک پلت زنی به طور دائم توسط یک کاردک خوراک قابل تنظیم  مجدداً توزیع میشود.

غذای اکسترود شده با طول مناسب توسط یک سری چاقوها تیز که در تصویر فوق نشان داده نشده است بریده می شوند.

این چاقوها روی قسمت داخلی محفظه استقرار مشبک تعبیه گردیده اند.

نحوه اکسترود شدن حبه های دان پلت شده در یک مشبک عمودی کوچک با دو غلطک نشان داده شده است.

پیکان نشان دهنده جهت حرکت قطعات دستگاه است.

یک دریچه کنترلی به وارد کردن بخار خشک پرداخته و بخار از طریق یک سری سوراخها

وارد اطاق آماده سازی می شود و در تماس با مواد اولیه خشک قرار میگیرد. بین این دریچه و ژنراتور تولید

بخار یا بویلر یک صافی و یک تله مستقر شده است

که مواد متراکم شده را از بین میبرد و باعث می شود که تنها بخار خشک در دستگاه وجود داشته باشد و به صورت قطرات آب در نیاید.

در قسمت انتهایی اطاقک آماده سازی که تخلیه مواد انجام می شود، دریچه ای وجود دارد

که از ترک بی مورد مواد از این اطاقک جلوگیری کرده و باعث می شود که زمان بیشتری

در معرض بخار قرار گرفته و مرطوب شوند.

نحوه اکسترود شدن دان پلت

مواد مرطوبت شده از طریق یک لوله یا یک قیف به داخل اطاقک پلت زنی وارد میشود و در

آنجا فشردگی و اکسترود شدن دان انجام میشود.
اگر آمپرسنج دستگاه رقم بالایی را نشان داد ، لازم است این قیف بالا آورده شود تا از تپانده و مسدود

شدن مواد در سوراخ های مشبک جلوگیری به عمل آید.
مواد غذای موجود در اطاقک پلت زنی توسط یک دریچه پروانه ای

به سمت خنک کننده هدایت میشود و یا روی کف ریخته میشود.
متغییر دیگری که در اداره دستگاه پلت زنی دخالت دارد سرعت چرخش مشبک است.
برای تولید پلت های با قطر کم ( مثلا 3 میلی متر و کمتر ) لازم است سرعت چرخش بالاتری بکار گرفته شود.
این عمل باعث میشود که لایه نازک تری از مواد خوارکی نرم در داخل حلقه مشبک و در بالای غلطک های شکل بگیرد و اگر حجم معینی

 

از غذا به دستگاه وارد شود ، کارایی پلت زنی و نیز کیفیت و سختی مناسب پلت شکل میگیرد.
سرعت مشبک را می توان از طریق جایگزینی کردن پولی موجود در روی میله مرکزی دستگاه تغییر داد.
سرعت این دستگاه به طور معمول بین 130 تا 400 دور در دقیقه است.
غذاهای غیر حجیم در سرعت های بالاتر مشبک ها ، بهتر عمل میکنند.

دستگاه جوجه کشی

مطالب مرتبط تجهیزات خط تولید خوراک طیور :


 

تجهیزات خط تولید خوراک طیور , دستگاه پلت خوراک دام , کارخانه خوراک طیور , هزینه ساخت کارخانه خوراک دام وطیور , دستگاه تولید کنسانتره , ماشین آلات خوراک دام و طیور , هزینه احداث کارخانه خوراک دام ,خرید دستگاه تولید خوراک دام, نحوه تولید خوراک دام و طیور

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید …

aparat-icon
youtube-icon
twitter-icon
telegram-icon
instageram-icon
facebook-icon
خلاصه
تجهیزات خط تولید خوراک طیور | آموزش جیره نویسی تکمیلی مرغ
عنوان مطلب
تجهیزات خط تولید خوراک طیور | آموزش جیره نویسی تکمیلی مرغ
توضیحات
تجهیزات خط تولید خوراک طیور | این نوع میکسر شبیه میکسر مداوم نواری است با این تفاوت که به جای نوارها، «پرههای آهنی» بر روی میله مرکزی نصب شده است.
نویسنده
نام اشتراک گذارنده
EIG
لوگو

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

اطلاع از
avatar
wpDiscuz