ارزش تخم مرغ

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش چهارم

دیدگاهی وجود ندارد برچسب: ،،،،،،،
 

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش چهارم

ارزش تخم مرغ

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش اول

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش دوم

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش سوم

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش چهارم

ارزیابی کیفیت تخم مرغ : ویتامین ها مثل ویتامین D برای متابولیسم کلسیم مورد نیاز است و بایستی در جیره مد نظر قرار گیرد.متابولیت ویتامین D , منفی 25 هیدروکسی ویتامین D3 که به فرم ویتامین D3 فعال از لحاظ بیولوژیکی در بدن پرنده تبدیل میشود امروزه در دسترس بوده و ارزش آن در بسیاری از شرایط اثبات شده است.میزان مناسبی از ویتامین C برای سلامتی طبیعی ضروری است و همچنین به کاهش اثرات استرس نیز کمک می کند.همچنین شواهدی وجود دارد که مکمل ویتامین E تحت شرایط استرس گرمایی مناسب است.میزان کم ویتامین A در جیره شاید وقوع لکه های خونی را در تخم مرغ افزایش دهد و یاعث کاهش کیفیت داخلی تخم مرغ می شود.
کیفیت آب شاید کیفیت پوسته تخم مرغ را تحت تاثیر قرار دهد.آب دارای میزان بالایی از الکترولیت ( آب آشامیدنی شور ) اثرات بلند مدت منفی روی کیفیت پوسته تخم مرغ دارد.آبی که جهت مصرف طیور تخمگذار ارایه میشود بایستی بهداشتی بوده و اطمینان داشته باشیم که بیماری با این راه منتقل نمیشود.دمای آب نیز در طیور تخمگذار به ویژه در هنگام هوای گرم دارای اهمیت است.میزان مصرف آب با افزایش دمای آب کاهش می یابد.مطالعات نشان میدهد که در پرندگان تحت استرس شدید گرمایی ارائه آب خنک منجر به بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ میشود.
جیره های حاوی میزان بالایی از پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای NSPs ویسکوزیته روده ای را افزایش داده و آب زیادی را نگه می دارند و موجب مدفوع آبکی و چسبناک میشوند.استفاده از آنزیم های تجزیه کننده NSP بعضی مواقع در جیره جوجه های گوشتی برای کاهش اثرات منفی NSPs به کار می رود.در سال های اخیر آنزیم های خوراکی در خوراک طیور تخمگذار به منظور کاهش میزان مدفوع چسبناک به کر می رود.نتیجه یک تحقیق مشخص کرده است که افزودن آنزیم تجاری به جیره طیور تخمگذار که عمدتا حاوی گندم – جو باشد نه تنها میزان رطوبت مدفوع را در برخی شرایط بهبود بخشید بلکه یاعث بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ نیز شد.با این وجود این مطالعه همچنین مشخص کرد که افزودن آنزیم موجب سفیدی رنگ پوسته تخم مرغ در مرغ های تخمگذار قهوه ای میشود و واحد ها و نیز کاهش می یابد.این اثرات منفی در هنگام استفاده از آنزیم در طیور تخمگذار بایستی مد نظر قرار گیرد.
فیتاز در جیره طیور به منظور آزاد کردن فسفر ترکیب یافته با فیتات و همچنین کاهش میزان فسفر در مواد دفعی توسط طیور به کار میرود .مشخص شده است که افزودن فیتاز باعث بهبود کیفیت پوسته تخم مرغ میشود.تحقیقات اخیر اثرات همکوشی را بین فیتاز و گزیلاناز در جیره های بر پایه گندم و جو نشان می دهد.
آلودگی خوراک با مایکوتوکسین ها باعث کاهش شدید تولید تخم مرغ و کیفیت پوسته تخم مرغ میشود که احتمالا به علت کاهش میزان مصرف خوراک آلوده باشد.برخی از مرغ ها به علت دارا بودن یک ژن ارثی مقادیر قابل توجهی از تری متیل آمین TMA را در تخم مرغ های خود جمع می کنند که باعث ایجاد بوی ماهی در تخم مرغ میشوند.علت این امر ناتوانی پرنده در اکسید نمودن TMA موجود در خوراک هایی نظیر کنجاله منداب و پودر ماهی است.

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش اول

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش دوم

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش سوم

ارزیابی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ بخش چهارم

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

اطلاع از
avatar
wpDiscuz