آماده نمودن سالن پرورش مرغ بومی

آماده نمودن سالن پرورش مرغ بومی

دیدگاهی وجود ندارد برچسب: ،،،،،،،
 

آماده نمودن سالن پرورش مرغ بومی

آماده نمودن سالن پرورش مرغ بومی :

قبل از انتقال جوجه ها به سالن بایستی سالن و ابخوری ها و دانخوری ها را خوب شسته و ضد عفونی کرد.

بهتر است در صورت امکان کف و دیوارهای سالن با شعله افکن سوزانده شود.

سپس بایستی بستر را با روزنامه تمیز پوشاند و جوجه ها را به علت کوچکی تا دو هفتگی

در گوشه ای از سالن که محصور شده نگهداری نماییم.

در روزهای اول دمای سالن باید 34 درجه سانتی گراد باشد و سپس این مقدار با افزایش سن

هفته ای دو درجه کاهش یابد تا به ۱۷ تا ۱۸ درجه سانتیگراد برسد و در همین حدود ثابت بماند.

بهتر است در ساعات اولیه ورود جوجه ها به جایگاه آب ولرم حاوی ۵٪ شکر یا ملاس در اختیار آنها قرار گیرد.

تغذیه در ۳ روز نخست بایستی ذرت یا گندم و یا برنج بسیار ریز و آردی باشد.

به مدت یک هفته ویتامین A+D3+E با ویتامین های دیگر همراه با آب به جوجه ها داده می شود(با غلظت یک گرم در لیتر).

تا سن ۵ هفتگی می توان جوجه مرغها و خروس ها را با هم نگهداری و سپس جدا نموده و پس از انتخاب

خروس های مورد نیاز گله که معمولا دو برابر نیاز انتخاب می شود، بقیه جوجه خروس ها را به عنوان مازاد به فروش رساند.

رطوبت سالن پرورش مرغ بومی : 

رطوبت سالن در دامنه ۶۰ الی 70 % متعادل است.
آگر هوای سالن خشک باشد ایجاد گرد و غبار میکند و اگر خیلی مرطوب باشد.

با تخمیر مدفوع و بستر ایجاد گاز نموده که هر دو حالت باعث بیماری می شود.

نور سالن پرورش مرغ بومی :

در ۳-۲ روز اول جوجه ها به نور ۲۴ ساعته احتیاج دارند و این مقدار در آخر هفته به ۱۴ ساعت رسیده

 سپس هر هفته ۰/۵ ساعت از مقدار آن کاسته می شود تا به حدود ۸ ساعت تقلیل پیدا کند

 از ۴ الی ۵ ماهگی مقدار نور بایستی به ۹ ساعت در روز افزایش یابد و این مقدار در

هنگام بلوغ یعنی در سن ۲۱ تا ۲۲ هفتگی به ۱۰ ساعت رسیده

 تا سن ۲۴ هفتگی هر هفته یک ساعت به آن میافزاییم.

در سن ۲۵ هفتگی نور لازم برای جوجهها ۱۴ ساعت می باشد و بعد از آن تا آخر دوره تخم گذاری

به ازاء هر هفته ۱۵ دقیقه به زمان نور دهی میافزاییم تا به ۱۷ ساعت در روز برسد.

حداکثر ارتفاع لامپها از کف سالن بین ۱/۸ تا ۲ متر می باشد.

شدت نور برای جوجه های ۱ الی ۱۴ روزه بطور متوسط ۳ تا ۴ وات برای هر مترمربع و برای

جوجه های ۳ تا ۴ هفته حدود ۲ تا ۳ وات و برای مرغ های جوان (پولتها) ۲/۵ الی ۳/۵ وات و مرغ های بالغ

بطور متوسط ۳ و ابت برای هر مترمربع سالن کافی است.

 

 

مطالب مرتبط جوجه کشی

دستگاه پرکن بلدرچین – مرغ

مناطق مناسب پرورش شترمرغ در دنیا

تاریخچه پرورش شترمرغ در دنیا بخش دوم

پرورش بلدرچین و منشا و اهلی شدن بلدرچین

خروس مرغ قرقاول انگلیسی کهن Old English Pheasant Fowl

 

پرورش مرغ تخمگذار در منزل

پرورش مرغ بومی تخمگذار pdf

بهترین نژاد مرغ بومی تخمگذار

آموزش پرورش مرغ بومی

پرورش مرغ بومی تخمگذار

سود مرغداری گوشتی

قیمت مرغ تخمگذار 3ماهه

قیمت قفس مرغ تخمگذار

مراحل جوجه کشی مرغ بومی

 

 


 

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید …

aparat-icon
youtube-icon
twitter-icon
telegram-icon
instageram-icon
facebook-icon

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

اطلاع از
avatar
wpDiscuz